Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha valaki nagyon köhög mondjuk...

Ha valaki nagyon köhög mondjuk egy moziban, akkor kinek lehet szólni, hogy távolítsák el a fertőzésveszélyes embert?

Figyelt kérdés

Van egyáltalán rá mód?

Nyílván valóan fertőző és terjeszti a betegségét.

Nem szabad az ilyen embernek közösségi helyre mennie.

lehet, hogy aggresszív nyuggernek tűnök ettől a kérdéstől, vagy a megfogalmazástól. De középkorú férfi vagyok.

2016. jan. 18. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De miért megy tömegbe, aki zavarná a másikat? Ha én épp dögrováson vagyok, nem megyek direkt olyan helyre, ahol a másikat zavarom vele. Megveszi a jegyet, én meg szétköhögöm a filmet.
2016. jan. 18. 22:04
 12/15 A kérdező kommentje:

Aki lehülyézett, az megköszönheti nekem, hogy jogosan kiélhette a frusztrációját.

Nem vagyok se buta, se hülye. Ellenben kíváncsi az vagyok.

Egy influenzás ember ma magyarországon dolgozni jár, nem megy betegszabadságra, mert kell a pénz.

Tavaly az egész családomat a villamoson fertőzék meg egyszerre. A rosszindulatú balfékeknek sem kívánom.

2016. jan. 18. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, a nagynéném sokat köhög, de nem megfázás vagy valami más miatt. Az allergiát is kizárták már. Nem tudják, miért van,nem tudják elmulasztani.

Továbbá más lehetőségek is vannak arra, hogy ne lehessen azt mondani, hogy aki köhög, az biztos fertőző beteg.

2016. jan. 18. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Rosszindulatú? Mi? Te akarsz egyből mindenkit kitiltani a moziból aki köhhint egyet, pedig azt sem tudod, hogy mi baja.

Egyébként nem is értem, miért pont a mozi zavar.

2016. jan. 19. 11:27
 15/15 Röcsögei Péter ***** válasza:
Ő is megvette a jegyet, nem lehet kidobatni. Ez ugyanolyan, mint a BKV buszon, mikor mindenki köhög. Ha elől akarok leszállni, mert hátul 10 beteg van, a sofőr már nyomkodja is a bemondógépet. Főleg, ha fülhallgató van rajtam. Azt hiszi, nincs fülem és fogyatékos is vagyok, és jól kiszúr velem. Aztán ha szólok, hogy nem akarok beteg lenni, mert a munkámat betegen is meg kell csinálnom, nekem nem lehet a betegségbe menekülni a meló elől, mint másoknak, akkor lehülyéznek az utasok. Mi lenne, ha ki is dobathatnám őket a buszról? A sima elkerülés is bűn.
2017. dec. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.