Fertőzésveszélyes ha úgy ülök a wc-re hogy 2-3 rétegben lepapírozom az ülőkéjét?
Sajnos nem tudom mindig otthon elvégezni a nagydolgot, kolis is vagyok...
Teljesen véd a baciktól a több rétegben papírozott ülőke vagy inkább ne üljek rá? Eddig még nem volt bajom tőle, le is kopogom:)
köszi a válaszokat!
Szia
szerintem jó a sok papírréteg. Én elmondom, hogy szoktam:
Amikor a munkahelyemen jön rám a dolog (az esetek 99%-ában ott jön rám) akkor mindig viszek magammal fertőtlenítő kendőt, és a lepapírozás előtt azzal törölöm le a deszkát.
Ilyen kendőket a DMben lehet kapni, az egyik narancsszínű dobozos, egyenként csomagolt, a neve Bradoman. Ez nem csak vécére van, hanem mindenféle használati tárgyra, még injekció előtt a bőrre is lehet használni.
van egy másik fajta, annak a neve nem jut eszembe, fehér csomag, ami visszazárható, úgy néz ki, mint az intim kendő. Vécé van rárajzolva, és német a felirat. Ez kifejezetten vécézéshez való fertőtlenítő, a kendő biológiailag lebomlik, így bele lehet dobni a vécébe.
Én kérlek úgy szoktam, hogy viszek magammal mindig 10 pár gumikesztyűt és 1l domestost.:D
Te is így csináld, így tuti biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!