Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fertőzésveszélyes ha úgy ülök...

Fertőzésveszélyes ha úgy ülök a wc-re hogy 2-3 rétegben lepapírozom az ülőkéjét?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom mindig otthon elvégezni a nagydolgot, kolis is vagyok...

Teljesen véd a baciktól a több rétegben papírozott ülőke vagy inkább ne üljek rá? Eddig még nem volt bajom tőle, le is kopogom:)

köszi a válaszokat!

2009. jan. 2. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen véd idegen helyen én is úgy szoktam és szintén nem volt bajom töle.
2009. jan. 2. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Szia

szerintem jó a sok papírréteg. Én elmondom, hogy szoktam:

Amikor a munkahelyemen jön rám a dolog (az esetek 99%-ában ott jön rám) akkor mindig viszek magammal fertőtlenítő kendőt, és a lepapírozás előtt azzal törölöm le a deszkát.

Ilyen kendőket a DMben lehet kapni, az egyik narancsszínű dobozos, egyenként csomagolt, a neve Bradoman. Ez nem csak vécére van, hanem mindenféle használati tárgyra, még injekció előtt a bőrre is lehet használni.

van egy másik fajta, annak a neve nem jut eszembe, fehér csomag, ami visszazárható, úgy néz ki, mint az intim kendő. Vécé van rárajzolva, és német a felirat. Ez kifejezetten vécézéshez való fertőtlenítő, a kendő biológiailag lebomlik, így bele lehet dobni a vécébe.

2009. jan. 2. 18:01
 3/7 anonim válasza:
A másik amire érdemes figyelni nagydolog esetén, hogy ne csobbanjon nagyot, mivel így is juthatnak az altájra kórokozók. Én ilyenkor egy nagyobb WC papírgombócot dobok be a WC-be, hogy amennyire lehet, arra pottyanjon a "dolog", és ne a vízbe.
2009. jan. 2. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Én kérlek úgy szoktam, hogy viszek magammal mindig 10 pár gumikesztyűt és 1l domestost.:D

Te is így csináld, így tuti biztos!

2009. jan. 4. 00:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szard le a kolit és költözz el! :D:D:D
2009. jan. 4. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:
hát, ha tehetném már itt sem lennék:) köszi a válaszokat!
2009. jan. 5. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen de menj biztosra! használj saját ülőkét!
2009. aug. 18. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!