Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt szeretném, hogy távolítsák...

Azt szeretném, hogy távolítsák el a méhemet, megoldható ez?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom de nem akarok gyereket és a menstruáció is olyan szinten fáj hogy dolgozni se tudok bemenni... teljesen felesleges számomra ez az egész, és azt szeretném hogy vegyék ki az egészet... fogamzásgátlót meg azért nem akarok szedni mert nem akarom tönkre tenni a májamat meg még arra is pénzt kiadni mert ennyire el van bszva a szervezetem...
2013. márc. 8. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megbánnád.
2013. márc. 8. 18:24
 2/13 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem, 10 éve gondolkozok ezen
2013. márc. 8. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkoztam már csak én 20 vagyok .

Nem tudom Te hány éves vagy, kérdező, de ha tényleg nagyon biztos vagy benne akkor szíved jogod eldönteni mit szeretnél. Vetesd ki. Persze ha még fiatal vagy, inkább várj ezzel azért.....

Én sem szeretnék gyereket, és nekem is nagyon fáj mikor meg van a menzeszem. Fogamzásgátlót meg én sem szeretnék szedni, mert nagyon sok rosszat olvastam róla. A szervezetemet pedig én sem akarom tönkretenni műhormonokkal.

2013. márc. 8. 18:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát már elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam hogy nem bánnám meg, mindig is tudtam hogy nekem nem kell gyerek, párkapcsolatom boldog, és mit nem adnék érte ha többet nem lenne gond ezzel a szarral ráadásul feleslegesen mert gyereket ugye nem akarok... szal, na, utolsó, megértelek.
2013. márc. 8. 18:31
 5/13 Nokedli Ottokár válasza:
Nem hinném, hogy legálisan elvégeznék a műtétet, meg különben is szerintem, nagy hiba lenne.
2013. márc. 8. 18:33
 6/13 A kérdező kommentje:
transszexuális vagyok, szal papírjaimmal kivetethetném.
2013. márc. 8. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
És mivan ha a párod szeretne esetleg gyereket?
2013. márc. 8. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
nem tehetik meg. Elkötetést is csak akkor végezhet az orvos ha 2 vagy 3 gyermeke van az illetőnek.
2013. márc. 8. 18:36
 9/13 A kérdező kommentje:
A párom nő. Amúgy igen, megteheti ha megvannak a transszexialitást igazoló papírjaim. Csak nem akartam semmibe belevágni a pénz miatt (azt inkább másra akartam költeni mert komoly terveim vannak az életemmel, külföldön), de ezt a műtétek szerintem el fogom végeztetni...
2013. márc. 8. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy neked lehet, mert transzszex vagy, é papírod is van róla, akkor miért tetted fel a kérdést?

Hisz a választ te magad írtad le.

Komolyan nem értem.

2013. márc. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!