Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt szeretném, hogy távolítsák...

Azt szeretném, hogy távolítsák el a méhemet, megoldható ez?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom de nem akarok gyereket és a menstruáció is olyan szinten fáj hogy dolgozni se tudok bemenni... teljesen felesleges számomra ez az egész, és azt szeretném hogy vegyék ki az egészet... fogamzásgátlót meg azért nem akarok szedni mert nem akarom tönkre tenni a májamat meg még arra is pénzt kiadni mert ennyire el van bszva a szervezetem...
2013. márc. 8. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Pár hónapja volt itt egy lány, aki hasonló kérdést tett fel. Ha egészségügyileg indokolt, akkor lehet kérni az eltávolítást, de még akkor is készülj fel arra, hogy hosszasan fognak cseszegetni, mintha bárkinek bármi köze lenne a döntésedhez. Sajnos nem úgy működik a dolog, hogy megkéred az orvost és máris mentek a műtőbe, de a papírjaiddal szerintem már megoldható. Nem lenne elég, ha a petevezetékedet köttetnéd el? Azt könnyebb elintézni, és azzal is megszabadulhatnál a nyűgöktől.
2013. márc. 8. 18:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lenne elég, ha a petevezetékedet köttetnéd el? Azt könnyebb elintézni, és azzal is megszabadulhatnál a nyűgöktől."

Ha petevezetékét kötik el, akkor csak nem eshetne teherbe. Menzesze ugyanúgy lenne...

2013. márc. 8. 18:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, h megtudjam nem-e lehetne vmi más úton, anélkül hogy transszexuálisként menjek a műtőbe...
2013. márc. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!