SOS, mitől lehet ez?
Az a helyzet, hogy kb. 1,5 órája teljesen megrémültem, mert észleltem a bal karomon, a könyök hajlattól fél centire felfelé egy kb. 1 cm hosszú, vékony pirosas csíkot. Egyenes, és vékony, legjobban egy striára hasonlít. Egyből a legrosszabbra gondolok, hogy ez egyértelműen vérmérgezés tünete. Az az egészben a különös, hogy semmiféle sebem, fertőzésem nem volt mostanában... Édesapám aki orvos ekkor még nem volt itthon, az előbb megmutattam neki, azt mondta, hogy nem valószínű, de azért figyeljem, hogy nem halad -e felfele. Nagyon félek. Amúgy nem halad sehova, ugyanakkora és ott van mint mikor először észrevettem. Volt már valakinek hasonló, tapasztalatok?
Utóirat: Semmi más tünetem nincs, teljesen jól érzem magam, csak nagyon félek.
Egyébként ha megcsípem ott a bőrt akkor nem olyannak tűnik, mint valami véraláfutás, olyan minta közvetlen a bőrfelületem alatt lenne ne mélyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!