Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Én 175cm magas vagyok és...

Én 175cm magas vagyok és 136kg jelenleg, a legutóbbi leletem az év elején volt ott az átlagnál magasabb volt a GOT, PGT vagy mi ami a májfunkció 67 volt. A többi lent?

Figyelt kérdés

Az lenen a kérdésem, hogy hogyan hozzam magam rendbe?

Eddig sok szemét kaját ettem. Kemény a hasfalam, puffadok és a jobb mellem (pasi vagyok) alatt ha dörzsölgetem kellemetlen érzés fog el.

Régebben epehólyaggal műtöttek.

A napokban sok szalonnát ettem kenyérrel, mert itthon nem volt más sajnos. Tegnap mexikói volt.

Az a kérdésem, hogy mi lehet a bajom illetve mit tegyek? Gondolom fogyni kell. Viszont engem ez a puffadásos-májfunkciós dolog nem hagy nyugodni. Mit tegyek?

Olvastam a Máriatövisről, hogy jót tesz a májnak.

Illetve gondolom sok zöldség kell, C-Vitamin.

2015. szept. 10. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jobb oldalt a bordaív alsó területén pont a májad van, ha ez megnagyobbodott, gyulladt, akkor lehet, hogy azt érzed. Ne piszkáld mindenesetre. A puffadás meg simán a szemét kajáktól lehet.
2015. szept. 10. 13:19
 12/15 A kérdező kommentje:

"Jobb oldalt a bordaív alsó területén pont a májad van, ha ez megnagyobbodott, gyulladt, akkor lehet, hogy azt érzed."

Akkor jó lesz beszerezni a Máriatövist + C-Vitamint.

Meg ha egészségesen kajálok és mozgok (mondjuk napi 1 óra séta) akkor rendbe jön? Meg sok rostos kaja, zöldség?

Meg amikor nem tudok elmenni azon nyomban székletet üríteni akkor görcsöl a hasam.

2015. szept. 10. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
nem mondod komolyan.. görcsöl, ha visszatartod a szarást? te most trollkodsz velünk?
2015. szept. 10. 18:15
 14/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk úton vagy valahova és hirtelen szarnod kell.

Akkor nem kellene görcsölnie nem? :D

2015. szept. 10. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Máriatövises C vitamin. Rendbehoz
2015. szept. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!