Én 175cm magas vagyok és 136kg jelenleg, a legutóbbi leletem az év elején volt ott az átlagnál magasabb volt a GOT, PGT vagy mi ami a májfunkció 67 volt. A többi lent?
Az lenen a kérdésem, hogy hogyan hozzam magam rendbe?
Eddig sok szemét kaját ettem. Kemény a hasfalam, puffadok és a jobb mellem (pasi vagyok) alatt ha dörzsölgetem kellemetlen érzés fog el.
Régebben epehólyaggal műtöttek.
A napokban sok szalonnát ettem kenyérrel, mert itthon nem volt más sajnos. Tegnap mexikói volt.
Az a kérdésem, hogy mi lehet a bajom illetve mit tegyek? Gondolom fogyni kell. Viszont engem ez a puffadásos-májfunkciós dolog nem hagy nyugodni. Mit tegyek?
Olvastam a Máriatövisről, hogy jót tesz a májnak.
Illetve gondolom sok zöldség kell, C-Vitamin.
"Jobb oldalt a bordaív alsó területén pont a májad van, ha ez megnagyobbodott, gyulladt, akkor lehet, hogy azt érzed."
Akkor jó lesz beszerezni a Máriatövist + C-Vitamint.
Meg ha egészségesen kajálok és mozgok (mondjuk napi 1 óra séta) akkor rendbe jön? Meg sok rostos kaja, zöldség?
Meg amikor nem tudok elmenni azon nyomban székletet üríteni akkor görcsöl a hasam.
Mondjuk úton vagy valahova és hirtelen szarnod kell.
Akkor nem kellene görcsölnie nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!