Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Volt valakinek terhesség...

Volt valakinek terhesség alatti magas majfunkcio értéke? Ha igen mi történt hogyan kezelték minden érdekel?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem terhesség alatt is érdekel? Megjártam vele a hepatológiát (László kórház). Nem kezelik semmivel, csak kiderítik, mitől van (vérvétellel). Csak ha Hepatitis A, B, C, stb., akkor kell vele bármit is tenni. Ha nem szorulsz kórházi ápolásra állapotod miatt, akkor semmilyen gyógyszert nem kapsz semelyik esetben sem, csak beoltják a környezetedet.
2014. jan. 7. 01:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Terhespatologiara küldtek nem vészesen magasak az eredmények de még is aggódom! Hepatitisz kizárt megkérdeztem!
2014. jan. 7. 02:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyi, hogy ha nem tudsz enni, inni eleget - mert pl. hányingered van -, akkor táplálékkiegészítő idővel aktuális lehet, de semmi különös. Akarják látni, mitől van az értékemelkedés, de semmi más szerintem, ne izgulj.:)
2014. jan. 7. 02:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem rossz májfunkció èrtèkek miatt, a 37hèten csàszàroztak. Teljesen egèszsèges a kislànyom, ès èn is.
2014. jan. 7. 07:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam sokszorosa volt a normálisnak, ezt terhességi epepangásnak (cholestasis) hívták, már mindenütt viszkettem, de sárga még nem voltam. A 35. héten fektettek be, nem volt kezelés, csak szoros megfigyelés (nst, ultrahang, vérvételek), a 38. héten programcsászár lett. Szülés után 1-2 hét alatt visszaállt minden a normálisra. Utólag tudom, hogy lehetett volna rá az Ursofalk nevű gyógyszert szedni, ami segíti az epesavak ürülését, így remélhetőleg lassítja az állapotromlást.
2014. jan. 7. 07:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat én még csak 12 hetes vagyok ma megyek a nögyogyászomhoz és remélem csak jo dolgokat fog mondani ezzel kapcsolatban!
2014. jan. 7. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!