Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Biztosítótűvel fülszúrás?

Biztosítótűvel fülszúrás?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok hogy természetesen fertőtlenítés után átszúrom a tűvel a fülem úgy hogy utána benne marad. Ettől lehet valami fertőzést kapni? Esetleg tanácsok hogy hogyan csináljam?

2015. ápr. 9. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Simán begyulladhat, szerintem ne kezd el. Miért van szügsék erre az átszúrásra?
2015. ápr. 9. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem jól néz ki csak ezért.
2015. ápr. 9. 20:28
 3/6 anonim válasza:
100%
Én egyáltalán nem ajánlom, elfertőződhet arról nem is beszélve, hogy a fülben idegvégződések találhatók és komoly következménye lehet, ha rossz helyen szúrod át, amit később nagyon megbánnál.
2015. ápr. 9. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Nem azért,de nem lenne egyszerűbb,ha kiszúratnád?

Nehogy azt hidd,hogy olyan könnyű azt magadtól kiszúrni,pokolian fog fájni,ráadásul baromi nehéz lesz áterőltetni azt a tűt a füleden,de ha ennyi agyad van,csak rajta

2015. ápr. 9. 20:32
 5/6 anonim válasza:
100%
Szia!Ha annyira tetszik, akkor én a helyedben elöször normál módon átlövetném, ha begyógyult utána azt raksz bele amit szeretnél.. :)
2015. ápr. 12. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne azzal szúrd át! Vegyél vastag steril tűt vagy lövesd ki és várd meg míg begyógyul. Utána főzz ki egy biztostűt és rakd bele. Kész.

Ha eleve azzal szúrod, nagyon kényelmetlen, mert a biztostűnek szar a kialakítása, plusz jobban fáj mert szarul kell fogni.

2015. ápr. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!