Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem jött még rendbe a...

Miért nem jött még rendbe a fülem?

Figyelt kérdés

Több mint két hete már,hogy elmentem vele orvoshoz mert nem hallottam rá rendesen(bal fülem).Olyan érzés volt mindig mint ha víz lett volna benne és nem akar kifolyni.

Megállapították,hogy középfül gyulladásom van és a dobhártyám meg van vastagodva.Leszívatta róla azt a folyadékot amit enged magából,akkor jobban is hallottam utána,felírt egy fülcseppet és egy adag antibiotikumot.

Egy hét után vissza kellett ugye mennem h megnézhessen,azt mondta hogy nem változott szinte semmit(én úgy éreztem ekkor már h meggyógyultam) és fel kéne szúrni.Bele egyeztem,fel is szúrta,szintén 1 adag antibiotikumot írt fel és ennyi,holnap kell visszamennem.(ez volt hétfőn)

Tegnap este iszonyatosan fájt a fülem és nagyjából azóta mióta felszúrta alig hallok rá,folyton be van dugulva,pedig azt mondta hogy nagy megkönnyebbülés lesz a szúrás után.Eléggé kétségbe vagyok esve,most akkor félrekezelték a fülem?

2014. máj. 7. 10:20
 1/1 anonim ***** válasza:

szia. Sajnos a ful nagyon nehezen gyogyul, en mar honapok ota szenvedek vele.

Voltal orvosnal mit mondott? Most hogy vagy?

2014. máj. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!