Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1N1 gyanú, be kell mennem...

H1N1 gyanú, be kell mennem kórházba?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Ma reggelre eléggé belázasodtam, influenzás tüneteim vannak, alig tudok talpon maradni!

Azt hallottam, ilyenkor elvégeznek a kórházakban egy gyorstesztet, de mivel én megkaptam az oltást nem tudom, hogy be kell-e mennem, vagy magamtól is rendbejövök?

Ha a teszt + lenne, mennyi ideig fognak bent tartani, egyáltalán kötelezhetnek rá? Mert nem hiányozhatok az egyetemről :(

2010. febr. 18. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem először a háziorvosodhoz menj,majd ha ő is indokoltnak látja elküld tesztelni.
2010. febr. 18. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Háziorvos!Szerintem a tesztet már csak indokolt esetben csinálják meg és a kórházba sem utalnak be csak egyes esetekbe,vagy krónikus betegségek esetén.
2010. febr. 18. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző!ja és jobbulást!
2010. febr. 18. 17:14
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. febr. 18. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Figy, 3 hónapja vagyok influenzás és nem vagyok beoltva. Még élek, körülöttem is él mindenki.Senki sem kapta el. Voltam orvosnál, mindig ír gyógyszert és el is múlik(egy ideig). Biztos megőrültem és meg fogok halni ugye? Csakhogy ez nálam már az előtt kezdődött, kb öt évvel, mielőtt egyáltalán szóba jött a h1n1. Egyszerűen nem bírom a telet, ezt a hideget, mindig ilyenkor van. Mégsem pánikolok feleslegesen, hanem élem az életem. Próbáld meg elengedni a füled mellett ezt a tömeghisztériát és foglalkozz a tanulással.:) Orvoshoz nem árt elmenni persze, 5 napos antibiotikumúra, esetleg egy kis C vitamin és a régi leszel.
2010. febr. 21. 03:01
 6/6 anonim ***** válasza:
5000 mg folyékony C-vitamin, emberek!!! és fokhagyma (büdös, büdös, de milyen jó, amikor az ember meggyógyul tőle?) elúzi a téli szotnyák megbetegedéseket...
2010. febr. 21. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!