Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet visszakéne mennem a...

Lehet visszakéne mennem a korházba?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza, annyira nagyon rosszul már nem vagyok, csak a gyomrommal van bajom, meg a fejemmel..a lényeg, hogy alkohol mellé energiaital ittam.. szerintetek szoljak itthon hogy vigyenek be? vagy elég lenne ha itthon lefeküdnék pihenni?(megjegyezném, hogy tegnap éhgyomorra ittam 60%-ot, és két liter energiaitalt, ma meg egy hellt meg egy nemtudom mi a neve energiaitalt+40%alkoholt lehuztam.ezeket is éhgyomorra)
2011. máj. 12. 14:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
helyesbítek..tegnap előtt kerültem be, és tegnap jöttem haza
2011. máj. 12. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy normális.

Menj vissza a kórházba, jól meg fognak dicsérni.

Már nem tudod kihányni a mai alkohol és energia adagodat?

Az segítene, meg ha ennél is valamit, főtt krumplit, főtt rizst, pirítóst.

2011. máj. 12. 14:57
 3/11 A kérdező kommentje:
ettem tegnapis meg ma is rendesen
2011. máj. 12. 14:58
 4/11 A kérdező kommentje:
ja, és eddig sem hánytam tőle, pedig eléggé kellett volna ugyéreztem..igenigen..kérdezzték hogy "szucid" szándékkal tettem e, mert már január elsején is voltam emiatt
2011. máj. 12. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
és csak azért engettek haza, mert ÉN aztmondtam jolvagyok, de mondjuk igazán, eléggé rosszul voltam még
2011. máj. 12. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:

És szuicid szándékkal tetted?

Mert ha igen és bevallod, olyan helyre kerülsz, hogy megtanulod, mi a magyarok istene... egyébként meg gratulálok, nagyon sikeresen nyírod a keringésed és a gyomrod, biztos lesz látványos következmény.

2011. máj. 12. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Remélem a pénzt meg behajtják rajtad, hülyegyerek és nem a TB-ből megy... -.- Feküdd ki, és legyen annyi eszed, hogy tanulsz a saját hibádból. Ha meg meg akarod ölni magad, akkor fordulj a psziciátriához. Gyanítom mindenképpen kezelni kéne magad. Szólj a szüleidnek, hadd aggódjanak, hogy a gyerekük tönkreteszi magát. Ha figyelemre vágysz, akkor beszélj, ha meg meg akarnál halni nem így csinálnád. Csak nehogy egyszer túlzottan is sikerüljön az ijesztgetés.

Azért remélem már jobban vagy. És ha szerencséd van, nem halsz meg azelőtt, hogy rád kerülne a sor a májra várók listáján.

2011. máj. 12. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Végül visszamentél a kórházba? Jobban vagy már? Elmagyaráznád hogy miért csinálsz ilyen hülyeségeket?
2011. máj. 13. 08:21
 9/11 A kérdező kommentje:
visszamentem, és nemrég értem haza..semmitnem csináltak, aztmondták elég lett volna ha itthon fekszem vagy ülök és folyamatosan iszok, hogy higuljon a lötty..de tudják hogy az volt a cél hogy kinyirjam magam...és simán ment volna ha nem lett volna közben egykis bibi
2011. máj. 14. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Remélem jobban vagy. Most már vigyázz magadra. A dolgok meg majd meglátod hogy rendbe jönnek.
2011. máj. 15. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!