Lepedékes torok?

Figyelt kérdés

Szerda óta fehér egybefüggő lepedéket látunk a torkomon, a manduláimon nem látunk. Sárga, néhol barnás, legtöbbször átlátszó köpetem van, és van elég rendes köhögési ingerem. Házilag ezt a kórságot mivel kezelhetem? Lázam már nincs, szerda óta csak fekszem, másra nem is nagyon vagyok képes. Ha lázam nincs akkor kevés mozgástól izzadok.

Köszönöm szépen a segítséget!

2015. márc. 7. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mutass képet a torkodról.
2015. márc. 10. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak

Csinálnék és nem is azzal lenne a gond, hogy nem a legmodernebb fényképezőnk van, hanem az, hogy ha már jobban kinyitom a számat az öklendezés jön rám... Próbáltam, de így is köhögésre is öklendeztem már :S Ahogy magamnak megnéztem nagy gyorsan, annyit tudok elmondani, hogy szép piros és erezett a torkom, de a manduláimat nem látom, de érzem őket, most per moment ott is fáj. De amúgy a légycsövem fáj piszkosul, de úgy, hogy napközben kb jó... estére meg hajnalban k*rvára fáj :( De még fogom próbálgatni, hátha tudnék elkapni 1-2 képet a torkomról, ha épp nem öklendeznék majd.

Utolsó előtti válaszolónak

Igen voltam, tegnap, ugyanúgy bronchitist állapított meg, csak kiújult megint. Kaptam rá antibiotikumot, claritine, paxirasol, cataflam a lázra, langyos sós vízzel gargarizáljak, 4-5 nap ágynyugalom oldalt vagy félfekvő helyzetben (tehát nem háton, hanem ilyen félig háton félig oldalt fekvésbe). Mondta a dokinő, hogy szép piros a torkom meg érdes sejtlégzéses a légvételem - már ha a sejtlégzést jól értettem és nem valahogy másképp mondta. Délután bevettem a rakat gyógyszeremet, de mintha... oldalt jobb oldalt fennakadt volna a gyógyszer... ittam rá, utána ettem rá, hogy egy picikét kaparjon és hátha leviszi, feltéve, hogy nem csak az érzés volt, bár szüleim szerint csak érezhettem, hogy van ott valami. Utána is ettem, mert az a szörnyű érzés, amikor az étel fennakad, nem fulladoztam meg semmi, csak annyira zavaró meg minden. Most is reggel éreztem ezt, meg jobb oldalt fáj most... Lehet tényleg nincs ott semmi a torkomban, csak érzem... A slejm picike adagokban jön fel, szép sárga.

2015. márc. 11. 06:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbálj azért néhány képet csinálni,a gépen felnagyítva jobban meg lehet nézni mint amikor a tükörbe nézünk bele a torkunkba.Én mindig csinálok képeket,ott tanulmányozom.De igazából nem tudom mikor egészséges,mikor beteg.Az én torkom mindig piros.Krónikus garatgyulladásom van.Látni kéne másnak milyen.Az öklendezés nekem is probléma,főleg orvosnál.Erős a garatreflexünk!
2015. márc. 12. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!