Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fulgyulladasom van, esetleg mas?

Fulgyulladasom van, esetleg mas?

Figyelt kérdés
sziasztok, ha nyelek rettenetesen faj a bal oldalam a torkomban. Az egész fejembe bele hasit a fajdalom, ha forrot iszok akkor meg turheto, de hideget / langyosan inni maga az ongyilkossag. Kivulrol os faj az egesz bal oldalam egeszen a fuelmtol a nyakam vegeig. Orvostol kaptam fülcseppet, meg szedek antibiotikumot torokfajasra, de ez antibiotikum szedes kozben alakult ki. Nem tudom mi a bajom pontosan, de a füllcsep nem igen akar hasznalni ahogy erzem. Mátol már egész nap sapka is volt a fejemen mert ugy erzem egy kis szello is fáj. Miota ez van, 3 kilot fogytam, annnyira fáj az evés/ nyelés.

2015. jan. 10. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van segítséged a fülgyertya is sokat tud segíteni fülgyulladásnál. A keletkező vákum nekem az ínygyulladásomat is kihúzta.
2015. jan. 10. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A fülgyertya tényleg sokat segít, nekem öröklődő fülbetegségem van, nagyon hamar bezsírosodik és begyullad plusz a balfülemen szűkült is a hallójárat amin segíteni nem lehet, de időnként járok fülmosásra meg kontrollra biztonság kedvéért. régen hetente jártam vizsgálatokra meg mindenfélére, nekem igazán annyira bevolt zsírosodva a fülem hogy fel kellet szúrni a dobhártyámat és úgy mosták ki, akkor nagyon sokat javult is a hallásom és utána a gyulladás is egyre jobban csillapodott, 2 hét után teljesen rendbe jött akkor már az orvos is megnyugodott mert olyan szinten volt vele problémám hogy már komolyabb beavatkozásra kellett felkészüljek ha nem jön rendbe. Persze utána fél évente fülgyertyával szívattam ki a cuccot a fülemből ami nagyon jó hatással volt rám, 2 nap alatt rendbe jött amikor gyakori úszások után begyulladt sőt sokszor még a fejfájásomat is elmulasztotta. Persze a fülgyertyát csak segítséggel használd! De mindenek előtt menj el fül orr gégészetre hogy nézzék át alaposabban mondd el mi a problémád mert valószínű hogy a gyulladás már terjed más fele is. De az is lehet hogy a fogaddal lesz probléma mert jártam már így fél éve hogy nagyon fájt a fülem és a fül orr gégészeten hiába panaszkodtam semmit nem találtak, akkor mondta a doki hogy ballagjak át a fogászatra mert amikor megnézte a gégémet látta hogy van ott egy olyan fogam ami neki nem igazán tetszett, bár nem volt benne a szakmába a fogak terén de mondta hogy sok betege volt akik a fogászaton kötöttek ki amikor már annyira fájt hogy a fogukon is érezték, és kiderült hogy a fogukkal volt a fő probléma.
2015. jan. 10. 19:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, fogaimmal nem igen szoktak gondok lenni. 19 eves vagyok, lehet a bolcsessegfog akar kinoni? De akkor evéskor is fájna, nem csak nyeléskor nem?
2015. jan. 10. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!