Hogyan tudnék bejutni egy egyetemi kollégiumba esetleg egy
hotelba fürdeni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti,de fontos szàmomra az,hogy minden nap zuhanyozhassak. Ezt a megoldàst talàltam a legegyszerübbnek,hogy bemegyek egy egyetemi kollégiumba vagy valami szàllodàba fürdeni. Szerintetek ez hogy lehetséges?
Nem ertem miert fizessem ki a szobat,ha van lakas ahol alszom,csak ott nem mukodik a viz es nrm tudok zuhanyozni. Nem lehet csak a zuhanyzast fizetni?
2014. szept. 14. 11:29
3/11 anonim válasza:
Max akkor megoldható, ha van bentlakó haverod aki megengedi. Egyébként szerintem sehol nincs ilyen lehetőség, csak akkor ha a szobát is kifizeted egy éjszakára.
2014. szept. 14. 11:33
4/11 anonim válasza:
Nem. Egyetemi koliban is most már a többségben blokkonként/szobánként van 1 fürdő és nem 50 ember használ 1 zuhanyzót. Ráadásul már a szabad bejárás is korlátozva van. Én pl kollégistaként nem örültem volna, ha idegenek mászkálnak. Nálunk már volt egy kártya és csak azzal lehetett felmenni az emeletre a lakószobákhoz.
Pár benzin kúton láttam már zuhanyzót, de nem túl elterjedt.
Amúgy miért nincs nálad víz?
2014. szept. 14. 11:35
5/11 anonim válasza:
Ilyen lehetőség biztos, hogy nincs. Menj el egy konditerembe vagy uszodába, fizess ki egy napijegyet, akkor tudsz zuhanyozni.
2014. szept. 14. 11:35
6/11 anonim válasza:
Már jó pár felújított illemhelyen van lehetőség zuhanyzásra is.
2014. szept. 14. 11:50
7/11 anonim válasza:
Amikor nálunk lakásfelújítás volt és 1 héten keresztül nem volt fürdőszobánk, akkor a párom eljárt a barátnőjéhez zuhanyozni, én meg minden nap konditerembe jártam és ott intéztem el a tisztálkodást.
2014. szept. 15. 11:29
8/11 anonim válasza:
Na ez az, nincs egy ismerősöd akihez elmehetnél tisztálkodni.
A másik miért nincs nálad víz?
Ha lakásról van szó, és nincs, akkor az egész lécsőházban nincs (legalább is felénk így zárják a csapokat), vagy ha csak nálad nincs, akkor tessék kifizetni a számlát.
Ha meg kisebb községben laksz akkor is kell lennie egy közkútnak.
Visszatérve ha lakásban laksz és másnak sincs vize, a szolgáltatónak akkor is kötelessége biztosítani az ivóvizet vagy lajtos kocsival, vagy egy telepített közkúttal. Szóval ha felszerelkezel pár vödörrel akkor máris lehet vized.
2014. szept. 15. 17:13
9/11 anonim válasza:
Szakadok a kulcsszavaktól :D
2014. szept. 22. 15:08
10/11 anonim válasza:
3 helyen laktam eddig koliban, mágneskártya mindegyiknél. Szerintem nem tudsz bejutni koliba fürdeni. Hotelba még annyira sem. Ingyen szerintem nem tudsz fürdeni sehol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!