Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnék bejutni egy...

Hogyan tudnék bejutni egy egyetemi kollégiumba esetleg egy hotelba fürdeni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti,de fontos szàmomra az,hogy minden nap zuhanyozhassak. Ezt a megoldàst talàltam a legegyszerübbnek,hogy bemegyek egy egyetemi kollégiumba vagy valami szàllodàba fürdeni. Szerintetek ez hogy lehetséges?

2014. szept. 14. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy kifizeted a szobát...
2014. szept. 14. 11:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert fizessem ki a szobat,ha van lakas ahol alszom,csak ott nem mukodik a viz es nrm tudok zuhanyozni. Nem lehet csak a zuhanyzast fizetni?
2014. szept. 14. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor megoldható, ha van bentlakó haverod aki megengedi. Egyébként szerintem sehol nincs ilyen lehetőség, csak akkor ha a szobát is kifizeted egy éjszakára.
2014. szept. 14. 11:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egyetemi koliban is most már a többségben blokkonként/szobánként van 1 fürdő és nem 50 ember használ 1 zuhanyzót. Ráadásul már a szabad bejárás is korlátozva van. Én pl kollégistaként nem örültem volna, ha idegenek mászkálnak. Nálunk már volt egy kártya és csak azzal lehetett felmenni az emeletre a lakószobákhoz.

Pár benzin kúton láttam már zuhanyzót, de nem túl elterjedt.

Amúgy miért nincs nálad víz?

2014. szept. 14. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen lehetőség biztos, hogy nincs. Menj el egy konditerembe vagy uszodába, fizess ki egy napijegyet, akkor tudsz zuhanyozni.
2014. szept. 14. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Már jó pár felújított illemhelyen van lehetőség zuhanyzásra is.
2014. szept. 14. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nálunk lakásfelújítás volt és 1 héten keresztül nem volt fürdőszobánk, akkor a párom eljárt a barátnőjéhez zuhanyozni, én meg minden nap konditerembe jártam és ott intéztem el a tisztálkodást.
2014. szept. 15. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Na ez az, nincs egy ismerősöd akihez elmehetnél tisztálkodni.

A másik miért nincs nálad víz?

Ha lakásról van szó, és nincs, akkor az egész lécsőházban nincs (legalább is felénk így zárják a csapokat), vagy ha csak nálad nincs, akkor tessék kifizetni a számlát.

Ha meg kisebb községben laksz akkor is kell lennie egy közkútnak.

Visszatérve ha lakásban laksz és másnak sincs vize, a szolgáltatónak akkor is kötelessége biztosítani az ivóvizet vagy lajtos kocsival, vagy egy telepített közkúttal. Szóval ha felszerelkezel pár vödörrel akkor máris lehet vized.

2014. szept. 15. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakadok a kulcsszavaktól :D
2014. szept. 22. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:
3 helyen laktam eddig koliban, mágneskártya mindegyiknél. Szerintem nem tudsz bejutni koliba fürdeni. Hotelba még annyira sem. Ingyen szerintem nem tudsz fürdeni sehol.
2014. okt. 7. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!