Ez lehet vakbél? (többi lent)
Tegnap este 8 körül, zuhanyzás közben a köldökömnél 2-3 mp-enkét (tehát nem folyamatosan) bele-bele nyilallt a fájdalom a hasamba. Ilyen furán. Nem kellett összegörnyednem tőle, nem volt nagy fájdalom, csak inkább ijesztő. Aztán ez abbamaradt. De lehet már a ráparázás miatt, de valamit érzek a hasamban,hogy nem jó. és pont jobb oldalon lent, ahol a vakbél van. Nem fáj. Székletem full normális volt, épp most fejeztem be a reggelizést.
Elvégeztem már az erre kitalált tapintásos vizsgálatot is. igazából a hamat nem érzem keménynek. Megkockáztatom,hogy nyomkodásra sem fáj. Igaz nem kellemes, de egyik oldalon se vmi jól érzés hirtelen lenyomni a hasam .
Sztetek ez ,ha vakbéllel kapcsolatos lenne, már rég felerősödött volna , kialakult volna mostanra? Most 11 óra utánra?
Ennyiből nem lehet megválaszolni. Sok minden okozhat alhasi fájdalmat. Lehet akár epeprobléma is.
De ne görcsölj rá, várj vele egy kicsit. Ha nem múlik el, orvos. A vakbélfájdalom egyébként olyan elviselhetetlen lenne, hogy most nem írogatnál ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!