Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek vakbelem van?

Szerintetek vakbelem van?

Figyelt kérdés
Már vagy 5-6 órája fáj a hasam jobb alsó sarka (egészen lent, már szinte a combomnál), de csak akkor, ha ráállok a jobb lábamra, vagy hátrahúzom azt. Ha ülök, vagy nem állok rá akkor viszont semmit nem érzek. Úgy hallottam a vakbél nagyon fáj, és hányinger is kíséri, de nálam egyik se volt. Én inkább húzódásra gyanakodom, de szerintetek is az lehet? 16 éves vagyok.

2013. szept. 13. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Vakbeled biztos van, ha még nem vették ki, de hogy gyulladásban van-e, azt még az orvos is csak laborleletek és hasi tapintás, vagy ultrahang vizsgálat után tudja megválaszolni, menj el a háziorvoshoz.
2013. szept. 13. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem nem volt se hányinger, és túlzottan nem is fájt, mégis elmentem vele az orvoshoz, kiderült, hogy műteni kell, aznap meg is műtötték... érdemes elmenni az orvoshoz szerintem
2013. szept. 13. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Közben voltam a kórházban, megvizsgáltak, de egyenlőre semmi. Vettek vért, egy óra múlva kell visszamenni, az majd megmondja.

2013. szept. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!