Szerintetek vakbelem van?
Figyelt kérdés
Már vagy 5-6 órája fáj a hasam jobb alsó sarka (egészen lent, már szinte a combomnál), de csak akkor, ha ráállok a jobb lábamra, vagy hátrahúzom azt. Ha ülök, vagy nem állok rá akkor viszont semmit nem érzek. Úgy hallottam a vakbél nagyon fáj, és hányinger is kíséri, de nálam egyik se volt. Én inkább húzódásra gyanakodom, de szerintetek is az lehet? 16 éves vagyok.2013. szept. 13. 13:57
1/3 anonim válasza:
Vakbeled biztos van, ha még nem vették ki, de hogy gyulladásban van-e, azt még az orvos is csak laborleletek és hasi tapintás, vagy ultrahang vizsgálat után tudja megválaszolni, menj el a háziorvoshoz.
2/3 anonim válasza:
nekem nem volt se hányinger, és túlzottan nem is fájt, mégis elmentem vele az orvoshoz, kiderült, hogy műteni kell, aznap meg is műtötték... érdemes elmenni az orvoshoz szerintem
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Közben voltam a kórházban, megvizsgáltak, de egyenlőre semmi. Vettek vért, egy óra múlva kell visszamenni, az majd megmondja.
2013. szept. 13. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!