Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegség lehet ez,...

Milyen betegség lehet ez, marhára aggaszt?

Figyelt kérdés

3napja elkezdett fájni a bal oldali bordám alatt,kicsit jobb ra a hasam de csak ha megnyomom szúró éles fájdalmat érzek néha az egész hasam fáj,elég sűrűn légszomj,székletem normális vizeletem is.

Félek hogy vakbelem vagy hasnyálmirigy gyulladásom van aggaszthat ez a probléma vagy lehet mástól van? 2ünnep között megyek is vele orvoshoz.

2013. dec. 24. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Bal borda alatt biztos hogy nem vakbél.
2013. dec. 24. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha orvoshoz mész vele
2013. dec. 24. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Éles fájdalom?

Nem a gyomrod?

2013. dec. 24. 17:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ott bal oldalt fáj eléggé de szinte az egész hasam de csak nyomásra éles,szúró fájdalom.
2013. dec. 24. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ütötted, vagy húztad meg magad mostanában? Mert ez nem belsőszervekre jellemző fájdalom, hanem inkább izom, csont stb. eredetű.
2013. dec. 24. 18:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Anyum is ezt kérdezte de nem,vagy legalább is nem emlékszem ilyenre. De csak akkor fáj ha megnyomom szúró fájdalom.
2013. dec. 24. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen pont nyomásérzékeny, vagy az egész hasad? És ha jól értem bal oldalt fent borda alatt?
2013. dec. 24. 18:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Borda alatt legjobban de szinte az egész hasam.
2013. dec. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!