Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a hüvelygombát?

Elkaphattam a hüvelygombát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves fiú vagyok. A lényeg az, hogy hónapokig nem volt kapcsolatom egy hosszú kapcsolat lezárása óta. Novemberben megismertem egy lányt akivel 1 éjszakás kalandként kezdődött, azóta is együtt vagyunk a legnagyobb boldogságban. A Baj csak az, hogy az első lefekvésünk óta, most 2 nappal ezelőtt feküdtünk le újra, hagyván egy kis szünetet elfejtve az első éjszakát. Valószínű lehet az, hogy tőle kaptam el ? Lefekvés utáni napon már jelentkeztek a tünetek. Utána olvastam, és fehér pici pontok, kitüremkedések a makk részén, enyhén fájó fityma. Vagy az is lehet, hogy férfiként én kaptam el, mondjuk Szolárium, vagy valami közös wc használata miatt, és a lappangási idő pont így sex után jött volna ki?

ha ez tényleg az, akkor hogyan kell kezelni ? cannesten naponta többször ? mindennap új törülköző stb ?

Mindenkinek köszönöm a segítséget!

2013. dec. 19. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak a lánytól kaphattad el. A canesten jó lehet, de csak ha mindkettőtök alkalmazza. A nőknek aszem létezik hüvelykúp formájában is.

Lehet, hogy erőt kéne venned és beugrani a bőrgyógyászatra (nem kell beutaló), ő felír mindkettőtöknek megfelelőt.

Nem harap, nem csodálkozik, csak segít!

2013. dec. 20. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Dokihoz, kézenfogva.
2013. dec. 20. 13:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszotokat!

Es az, hogy lehetseges, hogy a lany nem is fertozott ? Ha neki nincsenek tunetei most, akkor lehet obis hordozo, nem csak a ferfiak?

Meg nem emlitettem neki, mert azota nem talalkoztunk, majd ma kiderul neki is van e valami baja.

2013. dec. 20. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

MIndenképpen beszélj erről a lánnyal. Ha tényleg hüvelygomba, akkor biztos hogy neki is vannak tünetei, a nőknél még kellemetlenebbek mint a férfiaknál. A férfiak lehetnek inkább tünetmentese hordozók.

Ha észlelte a tüneteket, ő biztosan járt vagy el fog menni a nőgyógyászhoz, ők általában adnak gyógyszert a partnernek is. Ha nem, akkor együtt menjetek el bőrgyógyászhoz, bőr és nemibeteg gondozóba.

2013. dec. 21. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha tényleg hüvelygomba, akkor biztos hogy neki is vannak tünetei,"

Nem, kedves uccsó, egyáltalán nem biztos. Egy párszor én is belefutottam, pedig mindig fő szempont volt az ápoltság. Van, akinél egyáltalán nincs tünete.

2013. dec. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!