Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a HIV-Fertőzést?

Elkaphattam a HIV-Fertőzést?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor közösülés közben kilyukadt az óvszer. 2.-án észrevettem, hogy előjöttek apró kiütések amiket nem lehet észre venni olyan könnyen, csak ha közelről nézed. Na most ezeket a kiütések ilyen kis halvány piros foltok és szúrós érzés, mintha valami mászna rajtam néha még viszket is. Lehetséges hogy elkaptam? :(

2013. jan. 4. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, a HIV ilyen gyorsan nem fog tünetet adni. Két hét kell, amíg egyáltalán ki tudják mutatni. Amúgy a partner HIV-fertőzött, vagy csak most beparáztál?
2013. jan. 4. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát! Nem tudok róla hogy fertőzött-e. Ez egy egyéjszakás kaland volt.
2013. jan. 4. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nem vagyok orvos, de ez inkább valami gombának tűnik, az ugyanis elég hamar megjelenik fertőzés után. Javaslom egy bőrgyógyásznak mutasd meg, minél előbb, annál jobb.
2013. jan. 4. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz!Valamit összeszedtél,de biztosan nem halálos.
2013. jan. 4. 15:00
 5/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Elkapni természetesen elkaphattad, ha a partnered fertőzött volt. Amit viszont biztosan elkaptál, az valameilyen egyéb, nemi úton terjedő betegség. Menj orvoshoz, minél előbb.
2013. jan. 4. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
A tünetekből ítélve gombás fertőzésnek tűnik, az jelenik meg ilyen gyorsan. Semmiképpen nem HIV, de nem kevésbé kellemes.
2013. jan. 4. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
bőrgyógyászhoz menj
2013. jan. 5. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Most már hőemelkedésem is van. Lehetséges hogy csak megfáztam? Vagy ezek az első tünetek?
2013. jan. 5. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A lappangási idő minimum 2 hét...nyugi.
2013. jan. 5. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!