Mit tegyek? Mit kaphattam el?
Figyelt kérdés
Annyira faj a torkom hogy alig birok nyelni levegot venni.
Kohogok,folyik az orrom allandoan el van dugulva az orrom.
Szerintem lázam is volt.
Hétfőn mehetek suliba?
Köszönöm előre is a válaszokat.:)
2013. dec. 14. 23:07
1/3 anonim válasza:
Hogy mit kaptál el nem lehet tudni,mert a tünetek hasonlóak sok kórokozó fertőzésekor. Nem túl jó ötlet hétfőn iskolába menni. Fertőzöd a többieket,ráadásul nehezebben gyógyulsz meg,könnyebben alakulhatnak ki szövődmények.Inkább orvoshoz menj!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
a zöld ment.:)
2013. dec. 14. 23:17
3/3 anonim válasza:
Mióta van? Vírusos lecseng pár nap alatt, max 1 hét. Az orvos ilyenkor nem ír fel semmit. Ha nincsenek másod tünetek és nem rosszabbnak az elsődleges tünetek ez nálad a torokfajast jelenti akkor érdemes kivárni az orvossal. Ha egyáltalán nem javul napok óta akkor bakteriális fertőzés lehet ilyenkor szükséges antibiotikum+orvos. Nekem 1hónapja fáj ezért voltam torokleoltason de ez a te esetedben nem javallot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!