Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez lehet vérmérgezés? Félek.

Ez lehet vérmérgezés? Félek.

Figyelt kérdés

Most is látom, hogy a karomon egy piros csík van. Nem erős piros, de elég hosszú (úgy kb 2-3 cm), hanem inkább olyan, mintha megkarcoltam volna valamivel. Viszont szerintem semmivel sem karcoltam meg.

21 éves vagyok.

Megvágni magamat egyedül a borotvámmal szoktam néha véletlenül.

Nincs lázam, nem ráz a hideg, nem fáj a fejem, de nagyon félek, hogy ez vérmérgezés. Anyumnak megmutattam, azt mondta, megkarcoltam biztos.

Múltkor is láttam magamon ilyeneket, a bal kezemen (most is ott van), a hasamon is volt 1 picim, stb.

Lehet megkarcoltam, vagy kivakartam, de nem értem hogyan. A mostani csík is eléggé halvány, de félek, hogy erősebb lesz.

Mi lehet ez? Eléggé meg vagyok ijedve. A csík nem viszket, nem fáj, olyan, mintha végig húztam volna valami bökősebb tárgyat a bőrömön, pedig egyáltalán nem emlékszek ilyenre. (Kivakarni meg biztos nem tudtam, nincs ehhez körmöm úgymond)

2015. febr. 13. 17:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor ne parazz nem vermergezes
2015. febr. 13. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:
#16-nak igaza van! Ha a szemed fehérjén, vagy a bőrödön bármely csekély mértékű sárga, vagy sárgás elszíneződést észlelsz, haladéktalanul orvos, beláthatatlan következményei lehetnek! És jó, ha már előre összeírod, kikkel érintkeztél az elmúlt néhány napban!
2015. febr. 13. 18:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pszichológushoz érdemes lenne fordulnod. 21 éves felnőtt embernél már nem normális ez a viselkedés, legalább a google-t használhatnád és rákereshetnél azokra a dolgokra, amiktől éppen teljesen feleslegesen beparázol.
2015. febr. 13. 19:02
 24/27 A kérdező kommentje:
Milyen sárgaság? Utánanéztem, és vérmérgezésnél semmilyen sárgával kapcsolatos dolgot nem ír.
2015. febr. 13. 19:08
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert már elkezdtek szivatni a hülyeséged miatt. De úgy tűnik ez sem esik le neked.
2015. febr. 13. 19:14
 26/27 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a sárgaság hülyeség.

De miért hülyeség amit kérdeztem? Jobb félni, mint megijedni. :) meg nem provokálásnak írtam ki a kérdést, de köszönöm a hasznos válaszokat!

2015. febr. 13. 19:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Apróbb sérüléseket könnyű észrevétlenül beszerezni, hisz ha nem okoz nagyobb fájdalmat, akkor nem is emlékszel rá. Én kb. egy hónapja hajmosás közben találtam a jobb alkarom közepén egy nagyobb kék folton. Talán az asztalba vághattam be vagy valami hasonló.

Vérmérgezés gyulladással is jár, illetve egyéb kísérőtünetekkel; ha valóban baj lenne, nem csak látnád a csíkocskák, hanem már tényleg dokinál lennél.

2015. febr. 13. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!