Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi időn belül mutatkoznak...

Mennyi időn belül mutatkoznak a tünetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Állatkertbe voltam ma és egy szilánkkal sikerült elvágnom az ujjamat. Sajnos nem voltam víz közelében, így olyan 3 óra elteltével tudtam csak kezet mosni. A vérmérgezés jelei (esetleges láz, piros csík) mennyi időn belül jelentkeznek? Eléggé parázok, de a szüleim azt mondják ne foglalkozzak vele. 16L

2014. aug. 5. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Hipochonder vagy? Mert úgy más. De amúgy ha az üveggel nem öltek meg egy embert és nem volt csupa vér mielőtt elvágtad vele az ujjad, akkor nem kaphatsz vérfertőzést.
2014. aug. 5. 21:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Csupán az egyik ismerősöm vérmérgezésben halt meg. Elvágta konzervvel az ujját és kész. Ezért aztán eléggé félek.
2014. aug. 5. 21:32
 3/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz
2014. aug. 5. 21:33
 4/4 anonim válasza:

nem lesz semmi nekem volt rosszabb is...

és élek :)

2014. aug. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!