Ez lehet vérmérgezés? Félek.
Most is látom, hogy a karomon egy piros csík van. Nem erős piros, de elég hosszú (úgy kb 2-3 cm), hanem inkább olyan, mintha megkarcoltam volna valamivel. Viszont szerintem semmivel sem karcoltam meg.
21 éves vagyok.
Megvágni magamat egyedül a borotvámmal szoktam néha véletlenül.
Nincs lázam, nem ráz a hideg, nem fáj a fejem, de nagyon félek, hogy ez vérmérgezés. Anyumnak megmutattam, azt mondta, megkarcoltam biztos.
Múltkor is láttam magamon ilyeneket, a bal kezemen (most is ott van), a hasamon is volt 1 picim, stb.
Lehet megkarcoltam, vagy kivakartam, de nem értem hogyan. A mostani csík is eléggé halvány, de félek, hogy erősebb lesz.
Mi lehet ez? Eléggé meg vagyok ijedve. A csík nem viszket, nem fáj, olyan, mintha végig húztam volna valami bökősebb tárgyat a bőrömön, pedig egyáltalán nem emlékszek ilyenre. (Kivakarni meg biztos nem tudtam, nincs ehhez körmöm úgymond)
a vérmérgezés mély seb, harapás, stb. elfertőződése miatt jön létre.
ha ilyen nem történt veled, akkor nem tudom, mitől lenne vérmérgezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!