Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hív fertőzött lehetek?

Hív fertőzött lehetek?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki hív fertőzött? Nem érdekel sem a neve, sem, hogy hol lakik, csupán tanács kell. Sajnos egy lány gumi nélkül orálisan kielégített, és most rettegek a gondolattól, mi van, ha elkaptam. Tesztre nem merek elmenni, mert félek az igazságtól... 21 éves vagyok, fiatal. Nem tudom, mihez kezdhetnék, ha kiderülne az igazság. Vége lenne mindennek...

Nagy az esélye vajon, hogy elkaptam? Biztos...

2015. jan. 29. 19:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Harkonnen!

Igen ezt én is megtaláltam, és nagyon köszönöm, hogy segítesz. Rendes vagy. De pont ezen paráztam be. Ott az a de... Tudom, már beteges is vagyok egy "kicsit", de úgy hiszem jogos a félelmem. Ez nem egy kis megfázás. Komoly dolog. Holnap elmegyek szűrésre, és kiderül, aminek ki kell derülnie.

2015. jan. 29. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
De majd írd le a végeredményt,de úgy se vagy HÍV-fertőzött.
2015. jan. 30. 10:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Sajnos csak hétfőn lesz eredmény. Addig én megbolondulok. Egyszerűen már 1 hete nem alszok. Nem értem pénteken miért nem lehet kiadni az eredményt. Fizettem érte. Kegyetlenség.
2015. jan. 31. 22:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Remélem nem fogok pofára esni...:(
2015. jan. 31. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Mennyit fizettél?
2015. febr. 1. 14:21
 16/19 A kérdező kommentje:
4000 Ft-ot.
2015. febr. 1. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
remélem, nem lesz baj :) kitartás
2015. febr. 1. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Nos? Mi a helyzet?
2015. febr. 2. 14:46
 19/19 A kérdező kommentje:

Negatív lett. :) Hál' Istennek! Köszönöm Nektek, hogy komolyan segíteni próbáltatok, és nem poénkodtátok el a dolgot. Nagyon rendesek vagytok.

Azt hiszem ma nagyon jól fogok aludni. :D

2015. febr. 2. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!