Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HIV fertőzött lehetek?
Szia, menj csak sima véradásra, hogy megnyugodjál.
Alapban szűrnek alábbiakra : hepatitis B, hepatitis C, luesz, HIV
Hát figyi....elárulom neked,hogy én is pontosan ilyen betegséggel küzdök most. És valószínűleg nem az említett lánytól kaptam el,mert 4 éve párkapcsolatban élek,és nem kúrok félre. Egyszerűen csak itt az influenzaszezon.
Megnyugtattalak?
Ja...és máskor ne csináld gumi nélkül,mert nem a HIV lesz a legnagyobb problémád,hanem a tartásdíj!
Amellett, hogy oltári nagy felelőtlenség vadidegennel gumi nélkül csinálni, azért megnyugtatlak, hogy amit most elkaptál, azt megfázásnak hívják, rosszabb esetben influenzának.
Persze, 100%-osan nem zárható ki, hogy fertőzött vagy-e, de ha gondolod, elmehetsz anonim szűrésre, vagy párezer forintért a Szent László kórházban végeznek gyorstesztet, ami aznap délutánra már eredményt tud szolgáltatni. Szóval ha pesti vagy, és van felesleges tízezer forintod (vagy még annyi se), akkor nyomás oda, és délutánra már meg is nyugodhatsz.
De ez valószínű valami egyszerű fertőzés. Én is belázasodtam mára, tegnap meg a főnököm dőlt ki. :)
Szerintem is csak influenza, vagy hasonló, manapság sokan betegek hasonló tünetekkel. De ha félsz, csináltass tesztet. Én is voltam már ilyen ingyenes szűrésen, én úgy olvastam, hogy 3 hónap után kimutatható. Anonim volt, és ingyenes. Az eredményre ugyan egy hetet kellett várni, de az már nem olyan sok. Én anno a karolina úton voltam, nem tudom az megvan e még, nézz utána ha érdekel.
És máskor védekezz! Attól hogy a csajok egy része azt hiszi hogy betegségek nem léteznek, ezért elég a bogyó egyéjszakásokra is, attól még ezt nem kell elfogadni, mert fiúk is ugyanúgy lehetnek betegek, vagy válhatnak hordozóvá. Kellemetlen a gumi, de ha leszárad a farkad, vagy aids-es leszel az sokkal rosszabb :) (lányoknak is szól, hogy a gumi jobb mint a rendszeres kezelés. Tabilettát azt tartós kapcsolatban érdemes szedni.)
6-os, nem vagyok a téma szakértője, nekem nagyon durván hangzik az, ha tényleg igaz az, hogy vértranszfúzióra szánt vér HIV-re sincs 100%-osan bevizsgálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!