Ha hozzáértem alvadt vérhez a WC ülőkén, lehetek HIV fertőzött?
A koleszom WC-jében azt hittem hogy az én vérem, mert éppen megjött, de aztán észrevettem hogy megszáradt vér. Az ujjamon nem volt seb, csak egy kis réteg horzsolás, ami begyógyult.
Utána lefertőtlenítettem a kezemet.
17/L
1. Te ráülsz nyilvános helyen a wc-re? Fúúúj!
2. Tudtommal az AIDS vírus levegőn hamar inaktiválódik, így a száradt vér nem fertőz. Pláne ha nem volt rajtad seb amivel hozzáérhettél. De ha nagyon aggódsz 6 hét múlva a teszt is mutat eredményt.
1: helyesen teszi, hogy ráül. A WC-kilincsen nagyságrendekkel több baktérium van, mint a WC-ülőkén, viszont akik nem ülnek rá, éppen azok azok, akik összehugyozzák az ülőkét. Anyukája megtanította annó, hogy ilyenkor a klotyó felett kell egyensúlyozni és tíz centiről beletalálni, csakhogy sajna, akárhogy tartod magad, az fröcsög, és utána szinte mindig cseppes lesz az ülőke. Sajnos. Úgyhogy nem ő a fúúúúj...
Kérdező: kizártnak tartom, hogy ettől AIDS-es lennél, de ha tesztelni akarod, 6 hét után menj vért adni :) azt tesztelik HIV-re, ki is értesítenek, ha bajod van, és még jót is tettél.
Kedves második: nem tudom hol élsz és ki tanított vizelni, de nem hinném, hogy a közvetlen wc ülőkére való ráülés elkerülésének egyetlen módja az lenne, hogy egyensúlyozunk fölötte. Erre én sem vagyok képes, soha nem is ment. Viszont lehet kapni ezer féle fertőtlenítőt és ülőke védőt, hogy nem pont az előtte valaki által összehugyozott ülőkére kelljen ráülni.
Szóval, de: fújj. És ez mostmár neked is szól.
Első, arra gondosan nem válaszoltál, hogy a WC kilincset is kesztyűben fogod-e csak meg, vagy esetleg lefertőtleníted mielőtt hozzányúlnál? Gyanítom, hogy nem, és gyanítom, hogy csak egy hisztis kis liba vagy, akinek a higiénia iránti igénye pont addig tart, hogy lefújogjon másokat hülyeségekért.
Tessék: [link]
Egyébiránt a kérdező koleszos. Ott is csak záros mennyiségű ember használ egy vécét, és gyanítom, azt a vécét gyakrabban takarítják (mivel kötelező), mint a ti otthoni klotyótokat.
Nem szoktam közvetlenül ráülni a wcre, wc papírt szoktam lerakni.:)
Szóval akkor az az alvadt vér nem okozhat semmi gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!