Köhögök meg hasmenésem van náthás voltam . Voltam hiv teszten negativ lett. Lehetek hiv fertőzött?
ha voltál hiv teszten ami negatív akkor hogy a fenébe lennél hiv fertőzőtt... -.-
amugyis a köhögés és hasmenés nátha nem feltétlen függ össze a hiv fertőzéssel... (hivtől legyengül az immunrendszer, ennyi max az öszefüggés, de akkor nem csak ennyi lenne a bajod)
A köhögés Egy légúti problémára utal, a hasmenés pedig bélrendszeri problémára...DG: megfáztál (köhögés) és gyengébb immunrendszerrel összeszedtél valami vírust.
Javallat: Fogyassz sok teát, ha lehet kamillát, egyél 2x sültet pirítóst, könnyű ételeket...Pihenj pár napot és meglátsd 1 hét múlva semmi baj nem lesz.
mr. versace: köhögsz és hasmenésed van? Ezek egyértelműen az aids jelei! Sürgősen feküdj le minél több homoszexuális férfival, hogy kikúráld magad!
egy előttem szólónak: Tévedés, a lappangási idő alatt is fertőzött, max nem aids-es... amint a hiv vírus a szervezetbe kerül, hiv-fertőzöttnek nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!