Mi a leghatékonyabb a herpesz ellen?
Kicsit megkésve.. :D
Kicsit sok a stressz és nálam is előjött most emiatt a herpesz, kicsit érdekes hogy csak ez hozza ki.. kettő is egymás alatt, se kenőcs, se teafaolaj, aloe vera pont akadt, ki is szaladtam úgy fél órája és bekentem a herpeszt, magam is csodálkozom de már egy kicsit lement a duzzanat, megpróbálkozok még az almaecettel, és a jéggel :)
Sziasztok! Én is szinte minden házi/ nem házi praktikát kipróbáltam már de semmi nem jott be annyira mint ez a kenőcs most.
A herpesztapasz nekem nem gyorsította fel s gyógyulási folyamatot, viszont sokkal jobban erteztem magam mert szinte láthatatlanná tette s herpeszem és nem fájt alatta.
Annyi jót olvastam már a Richtofit herpesz gélről hogy gondoltam megpróbálom mert vasárnap reggel jött ki a herpeszem de péntek estére olyan programom van amire szeretném ha eltűnne a kis nyavalyás... tényleg csodaszer nekem 2 nap alatt leszárította + ket nap a sebgyógyulás amit neogranormonnal turbóztam fel egy picit és ma csütörtök van de alig van nyoma, minimális fel sem tűnik:) mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nálam az vált be, hogy amikor érzem, hogy kezd kijönni (akár az éjszaka közepén is), bekenem Panthenollal, aztán amilyen gyakran csak tudom, akár óránként is. Helyette lehet még alkohollal is. A lényeg, hogy csak le kell fertőtleníteni. Nem szabad kenőccsel kenni, mert azzal csak szétterjeszted a vírust. És így van, hogy ki se jön vagy 2 nap alatt elmúlik.
Én az ujjammal viszem fel az alkoholt, persze egy felvitelen belül nem ugyanazzal és utána kézmosás.
Meg a mindennapokban vigyáznom kell arra, hogy ne igyak több napon keresztül ugyanabból az üvegből, pohárból, a kulacsomat is mosogatni kell minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!