Mi a leghatékonyabb a herpesz ellen?
Sziasztok!
Olvastam a sima Lisin C kapszuláról(ZÖld dobozos), meg google kidobott ilyet is Lisin C 580mg kapszula(Kék dobozos). Kettő között van valami külömbség? Melyik jobb?
Köszi
van egy kenőcs, a neve Hevizos, nekem teljesen bevált. 2 3 nap alatt lemegy tőle a herpesz, de ugy mintha ott se lett vna. elötte kenegettem fogkrémmel, annyi volt mint halottnak a csók. sőt ugy csípte ráadásul, hogy nem egyszer a fejem megfájdult tőle, mert am meg fakír vagyok és ugy voltam vele h az a jo ha csíp mert gyogyul...
jah meg sokat kell olyankor inni, mert ha elkezd kiszáradni akk nagyon fáj...
Sziasztok!
Én is jópár dolgot kipróbáltam már: fogkrém, Licin-C, Zovirax, herpesztapasz stb. Semmi sem gyorsította meg a gyógyulást (1 hétig így is, úgy is eltartott, míg teljesen elmúlt), így fogtam magam és elmentem a bőrgyógyászhoz. Írt Herpesin tablettát (400 mg), két dobozzal. Az egyik dobozt rögtön be is kellett szednem (nem voltam sebes) napi 4 szemet, a másikat meg vésztartaléknak írta, ha érzem, hogy kezd bizseregni a szám széle, vegyek be egyet-kettőt belőle.
Ez volt januárban. Most augusztus van, nemrég írattam egy újabb adag vésztartalékot, de már közel sem olyan vészes a helyzet, mint korábban.
Kedden kezdett viszketni a szám széle, el is kezdett kijönni (annyira, hogy a hólyagok már látszottak) én pedig mint az őrültek, szedtem a napi 4 szem Herpesint, és párszor bekentem a sebet teafaolajjal. Most péntek van és az égadta világon nem látszik semmi a számon (a gyógyszert 3 napig szedtem). Szóval szerintem ez hatásos - legalábbis nekem :)
CITROMFŰ illóolaj.. töményen rákenni a herpeszre fülpiszkálóval és volt nincs.. 1000 jobb mint a boltban kapható kenőcsök.. esetleg elkezdeni még citromfű teát inni és akkor nem is ujjul ki.
De kinek mi vált be ez csak egy tipp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!