Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leghatékonyabb a herpesz...

Mi a leghatékonyabb a herpesz ellen?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 09:49
1 2 3 4 5
 31/46 Darsin válasza:
Nekem a leghatékonyabban egy kiadós szaunázás szünteti meg! Véletlenül jöttem rá, de komolyan működik. Gondolom a kórokozó nem igazán szereti a szauna száraz-meleg környezetét.
2012. febr. 4. 07:59
 32/46 anonim válasza:

Sziasztok!

Olvastam a sima Lisin C kapszuláról(ZÖld dobozos), meg google kidobott ilyet is Lisin C 580mg kapszula(Kék dobozos). Kettő között van valami külömbség? Melyik jobb?

Köszi

2012. febr. 10. 21:22
 33/46 radili válasza:
Nekem a lizin nem segített, ami viszont igen az a propolisz. Nagyon jó vírusölő mint tudjuk. A herstat krém propolisz kivonatot tartalmaz, én ezt használom. Felmérések szerint a herpeszesek kb. kétharmada elégedetlen a piacon elérhető kezelésekkel, ez nem véletlen! A herpeszkrémek nagy része ugyanis CSAK vírusölő: csak a fertőzés bizsergő első napján hatnak, amikor a vírus szaporodik. Ha már kijött a hólyag, késő vírusöléssel foglalkozni: sokkal inkább olyan herpeszkrém kell, ami a herpesz minden szakaszában hatásos úgy, hogy gyógyítja a sebet, csökkenti az égő fájdalmat és fertőtlenít. A propolisz például vírusölő hatása mellett jól ismert fertőtlenítő, sebgyógyító és fájdalomcsillapító tulajdonságairól is.
2012. márc. 7. 15:05
 34/46 anonim ***** válasza:

van egy kenőcs, a neve Hevizos, nekem teljesen bevált. 2 3 nap alatt lemegy tőle a herpesz, de ugy mintha ott se lett vna. elötte kenegettem fogkrémmel, annyi volt mint halottnak a csók. sőt ugy csípte ráadásul, hogy nem egyszer a fejem megfájdult tőle, mert am meg fakír vagyok és ugy voltam vele h az a jo ha csíp mert gyogyul...

jah meg sokat kell olyankor inni, mert ha elkezd kiszáradni akk nagyon fáj...

2012. máj. 7. 14:52
 35/46 breco válasza:
0%
Hello! lehet morbid, de nekem ma jött ki egy kis hólyag.. meguntam és megszúrtam a tetjét egy kis tűvel, de előtte addig nyomtam a kezemmel míg elzsibbadt, és természetesen a tűt fertőtlenítővel lefertőtlenítettem szóval minden steril volt a kezem is, aztán kijött belőle a genny, majd maradt benne egy kis fehér trutymó, a kezemet bekentem ismét fertőtlenítővel, és megnyomtam mint egy pattanást. most egy kis duzzanat maradt rajta, beszórom hintőporral és várhatóan holnap reggelre leszárad, de így sem feltűnő annyira. egyébként a púder is szárít.
2012. júl. 5. 18:30
 36/46 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is jópár dolgot kipróbáltam már: fogkrém, Licin-C, Zovirax, herpesztapasz stb. Semmi sem gyorsította meg a gyógyulást (1 hétig így is, úgy is eltartott, míg teljesen elmúlt), így fogtam magam és elmentem a bőrgyógyászhoz. Írt Herpesin tablettát (400 mg), két dobozzal. Az egyik dobozt rögtön be is kellett szednem (nem voltam sebes) napi 4 szemet, a másikat meg vésztartaléknak írta, ha érzem, hogy kezd bizseregni a szám széle, vegyek be egyet-kettőt belőle.

Ez volt januárban. Most augusztus van, nemrég írattam egy újabb adag vésztartalékot, de már közel sem olyan vészes a helyzet, mint korábban.

Kedden kezdett viszketni a szám széle, el is kezdett kijönni (annyira, hogy a hólyagok már látszottak) én pedig mint az őrültek, szedtem a napi 4 szem Herpesint, és párszor bekentem a sebet teafaolajjal. Most péntek van és az égadta világon nem látszik semmi a számon (a gyógyszert 3 napig szedtem). Szóval szerintem ez hatásos - legalábbis nekem :)

2012. aug. 10. 20:01
 37/46 imolka válasza:
Én is a fülzsírt ajánlom. A párom nagymamája mondta nekem. Amikor eszembe jut, bekenem egy kissé a herpeszt. Akár milyen gyakran tisztítjuk a fülünk, mindig akad egy kis fülzsír benne:) Szerintem érdemes kipróbálni. Nekem nagyon bevált.
2012. szept. 24. 22:32
 38/46 anonim válasza:
100%

CITROMFŰ illóolaj.. töményen rákenni a herpeszre fülpiszkálóval és volt nincs.. 1000 jobb mint a boltban kapható kenőcsök.. esetleg elkezdeni még citromfű teát inni és akkor nem is ujjul ki.

De kinek mi vált be ez csak egy tipp

2013. ápr. 26. 15:49
 39/46 anonim válasza:
Nekem épp most van nemiherpeszem és külföldön vagyok, másodjára jött ki , orvoshoz csak sokára kaptam időpontot úgyhogy fogalmam sincs mit csináljak házilag még ezek alapján megpróbálom a tüneteket enyhíteni, de nekem a hüvelyemen belül is vannak hólyagok, ezek szörnyen kellemetlenek! Viszont a vírust nem tudom eltűntetni, csak ha az orvos felírt nekem valamit már, ugye?
2013. szept. 4. 19:44
 40/46 anonim ***** válasza:
FÜLZSÍR! Bioszon tanultuk
2013. nov. 16. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!