Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leghatékonyabb a herpesz...

Mi a leghatékonyabb a herpesz ellen?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 09:49
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
24%

Herpesz ellen a természet segítségével

A grapefruitmag kivonat laboratóriumilag is tesztelt módon, hatékonyan képes számos –beleértve a HSV-t is- vírust elpusztítani ezért mindenképpen érdemes próbálkozni vele. Ellentétben ugyanis a gyógyszerekkel, az alkalmazott dózisok többszörösénél sincsenek mellékhatásai. Ez esetben minimum 3x40 csepp alkalmazása javasolt, mint egyébként bármely más vírusfertőzés esetén is. Azt, hogy milyen mechanizmussal veszi fel a graipfruitmag kivonat a harcot a vírusok ellen még nem ismert, de valószínűleg több összetevő egymást segítő, szinergikus hatásáról van szó.

E mellett két másik fontos fegyver a C-vitamin és a Lizin nevű aminosav. A C-vitamin, a mellett, hogy az immunrendszer hatékonyságát növeli, fontos faktora a kötőszövet stabilitásának. A kötőszöveti rostelem közötti másodlagos kötések, ugyanis a C-vitamin segítségével jönnek létre. A kötőszöveti rostok egyik fő összetevője pedig a Lizin, melyet szervezetünk nem tud előállítani, tehát esszenciális aminosav, amit kívülről kell pótolnunk. A Lizin fontos tulajdonsága, hogy gátolja azoknak a fehérjebontó enzimeknek a működését, amit a vírus termeltet a sejttel, a kötőszövet feloldása érdekében. Épp ezért javasolt a Lizin alkalmazása a C-vitamin mellett minden vírusos megbetegedés esetén. Ez esetben 3-5-ször 1000 mg-1000 mg C-vitamin és Lizin adását szoktam javasolni.

Érdemes megjegyezni, hogy a tumorsejtek ugyanezt a mechanizmust használják növekedésük elősegítésére, illetve áttétképzésre. A Lizinnel nemrégen több magyar háziorvos bevonásával végeztek vizsgálatot herpeszes betegeken, mellyel egyértelműen javult a betegség lefolyása, ideje, mértéke. A dolog tehát nem csak kémcsőben működik.

A fentiek alapján látható, hogy nem csak egy fegyver van ennek a kellemetlen kórnak a leküzdésére, érdemes tehát bevetni a természet trükkjeit, és ki tudja, lehet, hogy meglepődünk milyen hatékonyak is lehetnek azok.

Dr. Gulyás Tamás

Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.

2009. szept. 5. 01:15
 12/46 anonim válasza:
87%
Régen én is Zoviraxoztam..de most már mióta van aloe vera növényem,csak azzal kenegetem..a zoviraxxal ellentétben ezzel nálam max 3napig látszik csak.
2009. dec. 3. 22:11
 13/46 anonim ***** válasza:
2nap alatt eltünik de lehet még asnnyi sem kell neki, ha sósborszesszel kenegeted (dianna) nekem teljes mértékben bevállt ajánlani tudom mindenkinek :)
2009. dec. 26. 16:57
 14/46 anonim válasza:
82%
Házipálinkával kenegetem. Bevált.
2010. febr. 13. 22:54
 15/46 anonim válasza:
75%

A 2-vel előttem szólónak köszönöm a hozzászólását. Sajnos nekem is elég gyakran van herpeszem, így hát volt alkalmam kipróbálni a sósborszeszt is eddig nekem ez a legjobb. Pedig próbálkoztam többféle krémmel, borogatással, arcszesszel, fogkrémmel szinte mindennel ez eddig a legjobb. Egy nap alatt elszárítja, azon az egy napon is alig észrevehetően látszik. Csak ajánlani tudom. Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!

Üdv: Julius Caesar

2010. márc. 3. 21:23
 16/46 anonim válasza:
100%
Nekem az L-lisine 500 aminosav etrendkiegeszito jott be.oktobertol decemberig 3szor jott ki ajakherpeszem. decemberben szedni kezdtem azota szerencsere nem jott ki egyszersem.szerintem megeri erre kolteni
2010. márc. 19. 00:21
 17/46 anonim válasza:
81%
nekem tegnap jött ki a számon és teafa krémmel kenem, mostanra elég jól leapadt. próbáld ki :)
2010. máj. 14. 15:21
 18/46 anonim válasza:
25%
Compeed herpesztapasz:) legjobb!
2010. jún. 20. 15:50
 19/46 anonim válasza:
75%
nekem az ezüstkolloid vált be. két nap alatt elmúlik tőle. A compeed tapaszt iszonyú nehéz felragasztani az amúgy is érzékeny herpeszre.
2010. júl. 19. 20:05
 20/46 anonim válasza:

Én homeopátiás gyógyszert szedtem rá, de nem hatott semmit.

A sósborszesz nem csípi?

2010. szept. 4. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!