Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leghatékonyabb a herpesz...

Mi a leghatékonyabb a herpesz ellen?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 09:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
az arcszesz is eleg jo,,ejjel bekened vele es reggelre leszarad,,,de napkozben is bekenheted vele csak akkor nem tanacsos mivel eszel..iszol stb!!!
2010. szept. 25. 14:42
 22/46 anakleta válasza:
a L-lisine 500 aminosav etrendkiegeszitot ,hogy szedjem? Mostanaban havonta kijon a ajakherpesz.Ket honapja minden reggel bevettem egy L-lisine-t ,de most ismett kijott,most szedtem harmassaval es nem jott ki olyan nagyon ahogy szokott ,es hamarabb is mulik el. de kuraszeruen meddig szedjem es hanyat naponta,hogy tobbe ki se jojjon?
2010. nov. 8. 08:24
 23/46 anonim válasza:
Sziasztok, ajánlanám a sószappant,felgyorsította gyógyulást, nekem bevált, érdemes megnézni ezt az oldalt innen rendelni is lehet... itt van valahol a sószappan is! Egy próbát megér, sok mindenre jó még! [link]
2011. jan. 21. 12:22
 24/46 anonim válasza:
100%

MEGOLDÁS:

Se fogrém se teafaolaj se kamilla, citromfű meg mindenféle szarság. ezeket felejtsétek el. pártolom a természetgyógyászos megoldásokat, de csak hosszútávon.

kb 1 éve kínoz ez a betegség, és az első alkalommal mindenféle alternatív gyógymódokkal próbálkoztam nem akartam patikába menni. végül teafaolaja rendeltem és azzal kezeltem. mellé ctromfűteát ittam – elhiszem hogy sokaknak segít de én isznyatosan beszoptam vele, semmi haszna nem volt, végül a bőrgyógyászaton kötöttem ki ahol 400mg-s herpesint írtak föl és kb 1 hétig gyógyultam.

amikor rá 3-4 hónapra újra támadt a kórság egy pillanatig sem vártam és megvettem minden kenőcsöt ami a patika polcán sorakozott + b vitamit és felirattam magamnak megint egy adag 400-as herpesint is.

na ezek így együtt hatékonyak voltak és csak kicsit volzt kellemetlen, a pirosodáson és egy pici duzzadáson kívül semmi sem volt. azóta 2-szer jött elő a baj úgyhogy tökélyére fejlesztettem a védekezést.

venni kell egy adag herpesz ellenes gyógykenőcsöt ami tartalmaz ACICLOVIRT (telvira, vagy herpesin -> ezt felírják olcsóbb is) és mellé silicea herpesz gélt -> ez a bölcsek köve, a legfontosabb. :D

iszonyatosan hatékony. felváltva kell nyomatni őket egy napig attól a pillanattól kezdve hogy megérzed az elő tüneteket. gyakorlatilag másnapra semmi bajod nem lesz. nem lesz hólyag és nem lesz heg sem. ha olyan stádiumba kapod el hogy már picit hólyagos még azt is megúszható hegesedés nélkül a siliceával.

ez a cucc lényegében ásványi anyagokat tartalmaz ami a bőrrel érintkezve nagyon aktív reakcióba lép. kivon minden nedvességet a területről ahova felkenjük és eközben folyamatosan kikristályosodik. nagyjából 30-40 percig kell fent hagyni utána bővizzel le lehet mosni, - ennyi idő alatt por-os kristályos anyaggá alakul a gél, az ajkadon – ovatosan zsepivel felszivatni a nedvességet majd felkenni az érintett felületre az aciclovir-os anyagot ami ott lehet 2 óráig (én telvirant használok). aztán megint jöhet a silicea. ez a kúra 1 nap alatt elintézi a rohadtat.

a herpesin tablettát mellőzzétek mert nagyon bántja a vesét és egyébként is leterheli a szervezetet. egy ilyen kúra tökéletesen offenzíva a herpes ellen és mivel jó kiszerelésűek ezek a krémek teljesértékű napod lehet :)

annyi hogy egy ondófolt valamilyen formában mindig lesz az arcodon, de csak 1 napig kell kibírni. eddig egy barátnőmnek javasoltam ezt a kúrát és neki is 100%-os hatékonyságú volt, szóval gondolom mindenkinél azlehet. végeredményben egyszerű folyamatról van szó:

minden gennyesedést kiolt a silicea az aciclovir meg szépen dolgozik a vírus ellen ami nap végére ki is pusztul onnan.

hajrá :)

2011. febr. 23. 19:29
 25/46 anonim válasza:

a fentiekhez még egy dolog:

c vitamint is toltam meg grapefruitmag kivonat-ot is. jó aszervezetnek és hosszútávon erösítheti a szervezet védekezőképességét de ha gyors megoldás kell akkor tényleg ezt a silicea telviran párost javaslom.

nem kell sokat használni belőlük csak érzésre fel kell kenni

2011. febr. 23. 19:34
 26/46 anonim ***** válasza:

nekem speciel a Herstat vált be, néhány nap alatt elmúlt a herpesz, már másnapra visszahúzódott a duzzanat, úgyhogy nagyon boldog voltam. Ezt nekem azért ajánlották, mert a herpesz minden szakaszában alkalmazható, nem csak az elején, mint az aciklovir vagy penciklovir tartalmú krémek, amik kizárólag (!!!) a herpesz kifejlődése előtt gátolják meg a vírussejtek szaporodását. A Herstat természetes propoliszt tartalmaz, ami nem csupán vírusölő, hanem gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító fertőtlenítőszer is egyben.

Véleményem szerint felesleges hatszor ennyit rákölteni (mint amit az előző hozzászóló írt, mert ez így elég "húzós"), vagy elmebeteg módszerekkel próbálkozni (alkohol+só = sikítás a fájdalomtól, sebes gennyedzés, lassabb gyógyulás). Gondolkozzatok, mielőtt ostoba tanácsokkal látjátok el az embereket, ti pedig, akik megfogadnátok, mindennek olvassatok utána, mielőtt tönkreteszitek magatokat vagy kidobtok egy halom pénzt az ablakon!

2011. máj. 23. 11:13
 27/46 anonim válasza:
100%

Én leegyszerűsítettem ezeket...

Ha pirosodik egyből 1000mg C-vitamin

És jegelés (egy jégkocka szalvétába csavarva, jég a pirosodásra nyomva, míg el nem olvad)

És ezzel jóság van meg boldogság :D

2011. aug. 29. 11:08
 28/46 ossii válasza:
100%
na de akkor most mi is a leghatékonyabb,mert nem nagyon derült ki :D De gondolom,ez akkor embertől függ,hogy kinek mi a legjobb kezelési módszer.
2011. szept. 25. 20:49
 29/46 anonim válasza:
Reagálnék az előttem szólóhoz. Igen, mindenkinek más a leghatékonyabb. Ezért kell több mindent kipróbálni. Nekem pl. a herstat kenőcs jött be eddig a legjobban. Ez vírusölő és ezért sokkal hamarabb gyógyul. Ha meg megtaláltad a megfelelőt akkor szokták mondani: Győztes csapaton ne változtass! :)
2011. nov. 10. 09:56
 30/46 anonim válasza:
Nem tudom, nekem akár milyen furcsa :kevés vízbe jó sok só, hogy töményen sós legyen. fültisztító végét bele, azzal ecsetelgetni. majd mikor csípi már akkor ragaszd le jó szorosan 1 raktapasszal. nekem teljesen visszanyomta a herpeszt, és csak 1-2 alig ésrevehető kis hólyag maradt. :)
2011. dec. 29. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!