MI A FRANCOT CSINÁLJAK?
Bárányhimlős vagyok és mikor gyógyulok ki végre ebből a szharból??Már nagyon unom hogy semmi jót nem csinálhatok!
az állataimhoz nem nyúlhatok(anyum emiatt nem engedi,pedig az állatimra nem vagyok veszélyes),emiatt nem mehettem el fellépni amire költöttem is(nem is keveset) és egy hónapi munkám van benne,lázas vagyok,fáj a torkom nem bírok enni inni!!!!ROHADTUL UNOM EZT!!!!Mikor gyógyulok ki LEGHAMARABB?
Mit tegyek hogy gyorsabban gyógyuljak?Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire a torkom?
Pihenj, ne idegeskedj.
Egy hét minimum kell, hogy jobb legyen.
C-vitamin beviteled (kiegészítés az étrended mellett) megvan 3-5 gramm naponta? Betegség alatt megvan 5-10 gramm?
D-vitamin beviteled a téli időszakban megvan 3-6 000 NE?
Betegség óta megemelted 10 000 NE-re?
Táplálkozásod tiszta? Glutént, tejfehérjéket nem eszel? Szénhidrát beviteled nem haladja meg a 100-150 grammot?
Áteresztő bél szindrómád nincs? Hüvelyeseket, gabonákat, tejtermékeket kerülöd?
Na ezekre figyelsz minimum, ha nem szeretsz beteg lenni vagy ha gyorsan meggyógyulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!