Mi a francot csináljak?
Figyelt kérdés
Hétfőn betömték a fogamat és azóta fáj.Már egy csomó saridont bevettem,éjszaka aludni se bírok, nem mintha nappal igen.2011. ápr. 21. 10:44
1/8 anonim válasza:
Menj vissza a fogorvosodhoz, valószínűleg gyökér kezelni kell, ha éjszaka is fáj.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy azért fáj,mert az a szuka valami tű szerűséggel piszkálgatja folyton és szerintem most elkapott valami ideget.Legközelebb csak 9.-én tudok menni,mert akkor adott időpontot,mert tele van.Mit vegyek rá vagy bármi ami segít,hogy ne fájjon?
2011. ápr. 21. 10:56
3/8 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy van e neki időpontja, vagy nincs, ha fáj, akkor vissza kell menni. Neki pedig kötelessége soron kívül kezelni. És mielőtt eljössz majd tőle írass fel vele, Cataflamot sokkal erősebb, mint a Saridon. Ajánlani tudom az Advil Ultra Forte-t, addig, amíg nem jutsz el a dokihoz, lehet, hogy jobban hat, mint a Saridon.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg gyökérkezelte, és nem sikerült jól. Menj vissza. Nem szabadna ennyire fájnia.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,még ma megveszem.És ha még bárki tud még valamit, sokat segítene.
2011. ápr. 21. 11:24
6/8 anonim válasza:
Ha már tűkkel piszkálta, akkor nem sima tömés volt, hanem már gyökérkezelés. Próbáld meg egy zsákvarró tűvel kipiszkálni az ideiglenes tömést a fogadból. Nyugi, nem szúrsz meg vele semmit, ha kijött, szívogasd meg a fogadat, enyhülni fog a fájdalom.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már rá,hogy kiszedem,de szerintem előtte felhívom,hogy végül menjek be hozzá vagy szedjem-e ki.Még egyszer köszönöm.Megy a zöld kéz mindenkinek.
2011. ápr. 21. 11:27
8/8 A kérdező kommentje:
Na végül felhívtam,már voltam is kiszedte és tett bele fájdalomcsillapítót.Mondta,hogy ami volt amúgy se tudtam volna kiszedni és,hogy ha ez fájna netán talán ezt ki tudom szedni.Hát fájni fáj de remélem elmúlik,ha nem akkor beveszek valami fájdalomcsillapítót, és ha az se akkor kiszedem.Köszönöm a gyors és a sok segítő válaszokat :)
2011. ápr. 21. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!