Mi a francot csináljak punnyadás ellen? Kedvtelenség stb.
Egyszerűen nem tudom mi van velem. Ha itthon vagyok akkor sokszor nincs kedvem semmihez szinte, leglaábbis oylanhoz amihez kéne ahhoz nincs.
Dolgozni persze dolgozom rendesen hétköznaponként 9-17:30ig plusz utazási idők.
Itthon lenne egy halom dolgom, vannak itthopn is melójaim "maszekban" illetve vannak saját dolgaom fejlesztéseim amiket tolni kéne. (programozó-webfejlesztő vagyok. Van gitárom is amit szeretek, de sokszor nincs erőm-kedvem már hozzá. Sokszor inkűbb eljűtszogatok az szgépen kedvtelenségemben.
Hétvégente szinte mindíg barátnőpmmel vagyok, vagy náluk vagy ha szerencsm van akkor itt nálunk.
az a bajom, hogy amikor komoylabb szabadidőm van(pl ha eljönnék 2-3nap szabira itthonra), akkor itt lennék és nem lenne semmihez kedvem, legszívesebben aludnék egész nap, de azt sem tudnám élvezni, emrt az járna a fejemben, hogy elpocsékolom a szabadidőmet.
Van valakinek olyan technikája amivel ki lehetne picit pucolni a fejemet vagy bármi, ami meghozza az ember élet-alkotókedvét?
A tv-zés meg filmezés jókis mulatság, de az nem oldja meg a punnyadásomat, mert gyak az maga a punnyadás. Most néztem meg pl 3 rész american dad-et. jó volt, de most inkűbb egy kis gátározásra vágyom, bele is kezdek.
Amúgy vettem Megne B6-ot
Elsö ami fontos
Ne legyéla szobádban, menj ki a levegöre és inkább kint legyél egész nap hogy érjena napfény
Aztán egyél zöldségben gyumölcsben gazdag ételeket a nehéz zsírops husos kaják helyett, inkább napi többször kevesebbet mint egyszerre sok mennyiséget!
Sétálj nagyokat és ne ülj le állandóan..
Kb egy hét alatt meg fog szünni ha mindennap legalább 4-6 órát a szabadban töltesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!