Mi a francot csináljak a körmömmel?
Figyelt kérdés
A körmöm szakad,törik,és rétegeiben jön szét! Olyan vékony,mint a papír! Iszonyat száraz! Van valami házi praktika? Vagy házi patika? Én már próbálkoztam kova föld kapszulával,mindenféle vitaminnal,de semmi javulás! :(2012. jan. 26. 19:50
1/6 anonim válasza:
Tünetileg kezelni nem sok értelme van, az okot kell kideríteni.
2/6 anonim válasza:
Így van, háziorvos, vérvétel vizelet,valami nagyon hiányzik a szervezetedből.
Addig is sok kálcium. Külsőleg babaolaj!
3/6 A kérdező kommentje:
Minden megvolt,azt mondták pajzsmirigy alulműködés! De már azt is kezeltük,és elvileg rendben van már pár hónapja (kb.4-5),de semmi változás! :(
2012. jan. 26. 20:01
5/6 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs mi ez! Hónapok óta szedek A,D,B1,B2,B6,B12-t! Elég nagy adagokat! Jövőhéttől áttérek a C-re! Mindent pár hónapig próbálok,mert ugye az eredmény,és a javulás nem azonnali,de 2-3 hónap után kellene lennie valami látszatjának!
2012. jan. 26. 21:12
6/6 anonim válasza:
nekem is volt ilyen,de spontán megszünt,a vitaminoktól függetlenül,pedig én is szedtem,kentem stb. most újabban hosszában csíkosak lettek a körmeim. barázdás,ez hogy mi a franc megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!