Mitől fájhat a feleségem jobb alsó bordája alatt? A többi lent!
Sziasztok! Van egy olyan problémám hogy a feleségem 2napja nagyon fájlalja a jobb bordája alatt a testét a hasa mentén ezzel egyidejűleg görcsöl, hányingere van, hasmenése van és nagyon fáradékony! Gondoltuk hogy valami gyomorrontás és a doki is csak ezt erősítette meg bennünk de mondta hogy lehet hogy valami máj betegség féle is lehet ezért elküldte őt egy labor vizsgálatra semmi mást nem tett (időpont hétfőre!!!)! Mondta hogy szedjen NoSpa-t ha nagyon görcsöl és diéta! Ezzel Ő letudta de mi eközben elkezdtünk vacilálni is dolgokon! Ugyanis a kutyánk 2hete tüzel és borzalmasan vérzik szegény, ezen felül prüszköl, nagyon sokat alszik és sokszor nyüsszög mintha fájlalná valamijét! Oké a fájdalom meg a nyüsszögés gondolom a tüzeléssel együtt jár mert a nők is szoktak a menstruációjuk idején eme tünetekkel bajlódni! De lehetséges hogy valamit a kutyától szedett össze? A kutyán tüzelő bugyi van amit cserélünk rendszeresen, a rendszeres fertőtlenítés a lakásban napi több alkalommal is megtörténik és a kutya is tisztán van tartva!
De hogy ne legyen ilyen egyszerű a kérdésem! Van egy másik lehetséges ok is...
A 13éves fiúnk 4napja bárányhimlős lett! Vagy legalábbis a gyerekorvos azt mondta hogy a kiütések látszata, sokasága és a tünetek erre utalnak! Mi voltunk már bárányhimlősek de lehetséges hogy valami mellékhatást benyalt a párom? Legyetek szívesek komoly válaszokat írni hogy mit csináljunk vagy hogy ilyesmivel találkozott-e már valaki! Köszönöm nektek előre is!
Én is inkább epével kapcsolatos dologra tippelnék. Szerintem ilyenkor a NoSpa sz*t sem ér, de a diéta nem árt.
Nekem is szokott néha fájni azon a területen esténként, főleg ha zsírosat vacsorázok, és másnap reggel hányingerem van, volt hogy epét hánytam.
Elmehettek hasi ultrahangra is, ahol kiderül, hogy van-e valami az epével, vesével (kő stb.).
Nem tudom, hogy sztk-s időpontot mikorra kapnátok, én a múlt héten voltam magán úton, ahol a bejelentkezés utáni napon már fogadtak. 8.000-be került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!