Fáj a hátam jobb oldalt egy ponton és szárazon köhögök de lázam nincs, lehet tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 21:38
1/9 anonim válasza:
Legvégső soron lehet, de annak kissé több tünete van és kissé súlyosabbak.
2/9 A kérdező kommentje:
Ma munka közben kezdett el fájni. Kint dolgozok a szabadban leizzadtam és utána kezdett el fájni de nagyon. Majd beszakadt a hátam. Xilox fájdalomcsillapító port ittam délután meg este azóta nem fáj. Ha nem valószínű hogy tüdőgyulladás akkor nem mennék orvoshoz, meg most semmiképp nem szeretnék betegállományba menni. Köszi a választ. 22/F
2014. nov. 26. 21:47
3/9 anonim válasza:
Ennyi idő alatt végképp nem alakul ki tüdőgyuszi. Max mellhártya, kisebb megfázás, de még valószínűbb a háthúzódás vagy valami. Szedj vitamint, melegítsd magad, ha biztosra akarsz menni.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Már vagy egy hete náthás vagyok meg nem olyan volt a fájdalom mintha húzódás lenne. De remélem nincs tüdőgyulladásom. Ha fájni fog akkor azért elmegyek orvoshoz.
2014. nov. 26. 21:55
5/9 anonim válasza:
Hát azt eddig nem mondtad, hogy már egy hete beteg vagy.
Azért az változtat a dolgokon.
Figyeld magad, ha belázasodsz, vagy nő a fájdalmad, azonnal doki.
6/9 A kérdező kommentje:
C vitamint szedem ma 1500mg-ot vettem be.Az a baj hogy elhanyagoltam, nem szedtem a c vitamint sem, kajával meg nem viszek be annyit és nem gondoltam hogy esetleg tüdőgyulladásom lehet a megfázásból. Holnap szerintem megyek a háziorvosomhoz jobb ha elküld röntgenre és megtudom hogy tüdőgyulladás vagy sem. Ha tüdőgyuszi akkor mindenképp felvesz táppénzre? Az is lehet hogy kórház?
2014. nov. 26. 23:15
7/9 anonim válasza:
Előbb meghallgat, aztán max röntgenre utal. A tüdőgyuszi súlyos formája kórházban kezelendő, enyhébb nem feltétlenül, de táppénzre biztos kivesz, ha az, mert lábon kihordani veszélyes.
8/9 Bogoj válasza:
orvoshoz el lehet menni.
megvizsgál, megmondja mi a bajod, esetleg gyógyszert ír fel.
táppénzre csak akkor ír ki, ha te is akarod.
ha nem akarsz betegállományba menni, az orvos nem fogja rád erőltetni.
de remélem, azóta jobban vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta már jól vagyok, már nem fáj. Orvosnál nem voltam.
2014. dec. 3. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!