Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fáj a hátam jobb oldalt egy...

Fáj a hátam jobb oldalt egy ponton és szárazon köhögök de lázam nincs, lehet tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Legvégső soron lehet, de annak kissé több tünete van és kissé súlyosabbak.
2014. nov. 26. 21:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Ma munka közben kezdett el fájni. Kint dolgozok a szabadban leizzadtam és utána kezdett el fájni de nagyon. Majd beszakadt a hátam. Xilox fájdalomcsillapító port ittam délután meg este azóta nem fáj. Ha nem valószínű hogy tüdőgyulladás akkor nem mennék orvoshoz, meg most semmiképp nem szeretnék betegállományba menni. Köszi a választ. 22/F
2014. nov. 26. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idő alatt végképp nem alakul ki tüdőgyuszi. Max mellhártya, kisebb megfázás, de még valószínűbb a háthúzódás vagy valami. Szedj vitamint, melegítsd magad, ha biztosra akarsz menni.
2014. nov. 26. 21:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Már vagy egy hete náthás vagyok meg nem olyan volt a fájdalom mintha húzódás lenne. De remélem nincs tüdőgyulladásom. Ha fájni fog akkor azért elmegyek orvoshoz.
2014. nov. 26. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát azt eddig nem mondtad, hogy már egy hete beteg vagy.

Azért az változtat a dolgokon.

Figyeld magad, ha belázasodsz, vagy nő a fájdalmad, azonnal doki.

2014. nov. 26. 22:07
 6/9 A kérdező kommentje:
C vitamint szedem ma 1500mg-ot vettem be.Az a baj hogy elhanyagoltam, nem szedtem a c vitamint sem, kajával meg nem viszek be annyit és nem gondoltam hogy esetleg tüdőgyulladásom lehet a megfázásból. Holnap szerintem megyek a háziorvosomhoz jobb ha elküld röntgenre és megtudom hogy tüdőgyulladás vagy sem. Ha tüdőgyuszi akkor mindenképp felvesz táppénzre? Az is lehet hogy kórház?
2014. nov. 26. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Előbb meghallgat, aztán max röntgenre utal. A tüdőgyuszi súlyos formája kórházban kezelendő, enyhébb nem feltétlenül, de táppénzre biztos kivesz, ha az, mert lábon kihordani veszélyes.
2014. nov. 27. 13:16
 8/9 Bogoj válasza:

orvoshoz el lehet menni.

megvizsgál, megmondja mi a bajod, esetleg gyógyszert ír fel.

táppénzre csak akkor ír ki, ha te is akarod.

ha nem akarsz betegállományba menni, az orvos nem fogja rád erőltetni.

de remélem, azóta jobban vagy.

2014. dec. 2. 08:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Azóta már jól vagyok, már nem fáj. Orvosnál nem voltam.
2014. dec. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!