Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pár napja időközönként fáj a...

Pár napja időközönként fáj a jobb a lapockámnál, jobb oldalt a vállam alatt a mellkasom vagy esetleg a jobb bordámnál. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Valaki szerint tüdőgyulladásom lesz, mert a hét elején szánkót húzta futottam a hidegben, de amikor elfáradtam sétáltam (persze akkor már leizzadtam), nincs lázam, nem köhögök jobban az átlagosnál. A másik vélemény az, hogy becsípődött egy ideg a gerincemben torna közben. Valószínűleg ennek van nagyobb lehetősége, mert azóta nem tudok 20-25 percnél tovább erősíteni, mert nagyon elkezd fájni. A kettő közül melyik a valószínűbb? van egyáltalán valamilyen bajom?
2012. febr. 12. 16:29
 1/2 famedance válasza:
Tudogyulladas jelei mashogy mutatkoznanak illetve a hatad fajna mindket oldalon tompan. Az ideg becsipodese lehetsege a lapocka vege a hati 4. csigolyanal vegzodik es a csigolyanyulvanyoknal mennek a beidegzo ideszalak. Amennyiben a lapockanal levo fajdalom ugyanott van mint ahol ezed elol a bordadnal akkor lehetseges. Erositeni nem kellene ink. Reumatologust keresni vagy megmasziroztatni. A vallnal vannak olyan iom csoportok pl musc.subscapularis ami a lapockaval van kapcsolatban. Kene egy hati gerinc ketiranyu rtg. Felvetel illetve egy jobb borda esetleg lapocka.
2012. febr. 13. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem igy volt tudogyuszi melle mellhartyagyulladas
2016. nov. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!