Mennyi vas tablettát szedhetek és milyen időközönként? Vagy Az almába szúrt szög jobb lenne?
Vérvételnél még megcsillagozták a vasat, mert eléggé kevés van bennem, van 10 mg-os ferrocomp forte vas tablettám, mennyire egészséges e, túlzásba lehet e vinni, mennyi időközönként ehetek meg egyet? Mikor áll helyre a szervezetem ?
A választ előre is köszönöm !
és a sósmogyoróval mi a helyzet?
Állítólag abban is nagyon sok vas van, de mivel nagyon érzékeny a bőröm rendkívül pattanásos leszek tőle, nem igazán eszem,
tehát akkor ne vegyek be vas tablettát ?
Tartsd be az orvosi utasítást. Se többet, se kevesebbet. Ehetsz akármennyi spenótot meg májat, akkor se viszel be annyi vasat, hogy pótolja a hiányt.
Viszont ha túl sok a vas, akkor hemochromatosisos leszel, és az még rosszabb is, mint a vashiány.
4 Life Iron plus nevű tablettát szedem, ez volt csak hatásos. Internetről rendelem, de bioboltokban is kapható.
Nincs mellékhatása, nem fáj a hasam tőle, nincs székrekedésem, és már nem is szedem minden nap, csak amikor megvan a bajom. Így is elegendő.
De te kezdetben szedd minden nap. Utána helyreáll a rend. :D
Ez természetes vas, könnyebben felszívódik, mint a gyógyszertári cuccok. Én végigpróbáltam mindent, ami itthon a gyógyszertárakban kapható, még Ausztriában is egy csomó bogyót, de csak ez vált be.
Itthoni bioboltokban is körülnézhetsz, mert egyes helyeken kapható vagy tudnak rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!