Bélflóra egyensúly felborulásra javaslat?
Van itt olyan, akinek bélflóra problémája volt pl. antibiotikum szedése után? Az orvosok rendesen tönkretettek...gratulálok, magyar egészségügy!
Jelenleg 2x1 Normaflore-t iszok, és tegnap óta homeopátiás bogyókat szedek.
A kérdésem, hogy milyen ételeket célszerű ilyenkor enni, amik hamarabb helyrehozhatják, vagy legalábbis elősegítik a bélflóra helyreállítást? Esetleg más hasznos tanács? (azt tudom, hogy miket nem ehetek)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A Normaflore egyelőre jó, de még reggelente (úgy kb délig) szokott annyira fájni a gyomrom + hányinger, hogy nem tudok enni semmit :S De bízok benne, hogy hamarosan ez is helyrejön :)
Ez úgy bő 1 hónapja tart. Eleinte én is erre gondoltam, csak miután okos, hozzáértő emberek (NEM a háziorvos, és nem is a belgyógyász) kivizsgáltak, rájöttek, hogy semmi baj a gyomrommal, hanem a bélflóra gond okozza ezeket a tüneteket.
Ez nem egy olyan oldal, szóval nem írom le hosszú sorokba, mennyire elegem van abból, hogy az orvosok nagy része (tisztelet a kivételnek) Magyarországon egyáltalán nem ért semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!