Most vagyok itt eloszor. Nem tudom milyen kategoriaba kellene. Koromragas ellen valami javaslat?
Figyelt kérdés
Eleg sokat ragom es rondak is. Probaltam ragtapasszal leatakrni oket hogy megakadajozza a ragast. Egyszer kibietam 1 hetig. Valami otlet? :)2014. aug. 10. 21:29
1/12 anonim válasza:
ha lány vagy akkor a műköröm leeht beválna
2/12 anonim válasza:
Próbálj itt tájékozódni:
3/12 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet kapni ecsetelőt, menj be kérdezd meg :) olyan mint az átlátszós körömlakk és rossz ízű, többeknek bevállt :)
4/12 anonim válasza:
Húzzál kesztyűt, nyúljál szarba, törjél szotyit vagy rágózz.
5/12 A kérdező kommentje:
Koszi :) mindenkinek ment a zold kez. A mukoromhoz szerintem meg fiatal vagyok 13/L nem szeretnek meg mukormoket. De ha nagyobb lennek esetleg lehet hogy be is valna. :)
2014. aug. 10. 21:46
6/12 anonim válasza:
Én is rágom a körmöm, nekem semmi nem vállt be. A keserű lakkot lenyalogattam róla, a raktapaszt is lerágtam, a kesztűben megsült a kezem, még a műkörmöt is kipróbáltam,(férfi létemre) de azt is lerágtam róla. Legtöbbször lelki okai vannak, ha sikerül is magadtól leszokni, előjön valami más kényszeres cselekvésben.
7/12 anonim válasza:
pirospaprikaval,borsal kend be,es az íze elriaszt. Esetleg fesd be a kormod valami szinre,es a szint ragd le,ne a kormod. Nekem ezek nem valtak be,de amikor csak tehettem akkor ragoztam es igy nem szorultam a kormeim ragasara :)
8/12 anonim válasza:
Utolsó jót írt!Én szintelen körömlakkal szoktam le róla.Nem a körmömet rágtam,hanem a lakkot róla.
9/12 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek :) neha ideges vagyok neha megszokasbol ragom
2014. aug. 10. 21:58
10/12 anonim válasza:
A keserű, körömrágás elleni lakk nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!