Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segítség! Bevettem kb.40...

Segítség! Bevettem kb.40 gramm Angyaltrombitát ami el volt száradva mit tegyek?!

Figyelt kérdés
honnan keressek aktiv szenet vagy mit? Mit csináljak könyörgök segitsen valaki nem akarok meghalni

2014. aug. 18. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hívjál mentőt, hülyegyerek.
2014. aug. 18. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetem! amúgy bevettem mellé halolajat(nem kapszulásat hanem rendes olaj formában) meg ittam mellé kamillateát meg egy kis paprikát meg ásványi anyagos tablettát mivel azt irta a net aktiv szénnel kezelik a mérgezést de nem láttam h az rávolt irva gondoltam segithet meg pezsgőtablettát is vettem be, tejet meg C-vitamint nemtom ez mennyire semlegesiti de amugy nem tudom. kb. olyan két darab virágot vettem be ami teljesen el volt száradva és az átmérőjük kb. 4-6 centi volt
2014. aug. 18. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:
talán elszáradtak, kimentek belőlük a mérgek?
2014. aug. 18. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De miért etted meg ha tudod hogy mérgező? Hívj mentőt.
2014. aug. 18. 16:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Szándékosan :// nem akarok mentőt hivni mert akkor ha aszüleim megtudják megölnek
2014. aug. 18. 16:28
 6/10 anonim válasza:
Bocsi de én a helyedben tényleg kórházba mennék, mert annyi mindent összeettél-ittál... Menj kórházba mondd el azt amit itt leírtál, mindent... legjobb esetben kapsz valamit rá, legrosszabb esetben gyomormosás... :/
2014. aug. 18. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:

AZONNAL hívjál mentőt.

Az angyaltrombita nem vicc. Ha beüt, napokig hallucinálhatsz, tartósan megőrülhetsz vagy meg is halhatsz tőle.

2014. aug. 18. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól vagy?
2014. aug. 19. 11:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok Jól vagyok! egyenlőre. Azonban szájszárazságot éreztem, de tudtam nyelni és szerintem elszáradtak az alkaloidák belőle, meg mivel omega 3-6 zsírsavakban gazdag étolajt ittam utána lehet, hogy oldta a mérgező alkaloidokat, növényi vegyületeket. Amúgy ha jól számolom akkor akkor ezen a napon a vastagbélen megy át az ami maradt a virágból ami kb. 25-30 óra (a biológiai könyvben benne van hogy mennyi idő kell amig valami teljesen kiürül a szervezetből). Tegnap fáradtságérzetem volt de utána valahogy hirtelen felgyorsultam meg vettem magamnak aktív szenet a gyógyszertárból, rögtön be is vettem kettőt amúgy még korai aluszékonyságom volt. de most jól vagyok, és ha ma is megúszom akkor nem lehet semmi bajom.
2014. aug. 19. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól vagyok, megúsztam, köszi a válaszokat
2014. aug. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!