Segítség! Bevettem kb.40 gramm Angyaltrombitát ami el volt száradva mit tegyek?!
Figyelt kérdés
honnan keressek aktiv szenet vagy mit? Mit csináljak könyörgök segitsen valaki nem akarok meghalni2014. aug. 18. 16:17
1/10 anonim válasza:
Mondjuk hívjál mentőt, hülyegyerek.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetem! amúgy bevettem mellé halolajat(nem kapszulásat hanem rendes olaj formában) meg ittam mellé kamillateát meg egy kis paprikát meg ásványi anyagos tablettát mivel azt irta a net aktiv szénnel kezelik a mérgezést de nem láttam h az rávolt irva gondoltam segithet meg pezsgőtablettát is vettem be, tejet meg C-vitamint nemtom ez mennyire semlegesiti de amugy nem tudom. kb. olyan két darab virágot vettem be ami teljesen el volt száradva és az átmérőjük kb. 4-6 centi volt
2014. aug. 18. 16:26
3/10 A kérdező kommentje:
talán elszáradtak, kimentek belőlük a mérgek?
2014. aug. 18. 16:26
4/10 anonim válasza:
De miért etted meg ha tudod hogy mérgező? Hívj mentőt.
5/10 A kérdező kommentje:
Szándékosan :// nem akarok mentőt hivni mert akkor ha aszüleim megtudják megölnek
2014. aug. 18. 16:28
6/10 anonim válasza:
Bocsi de én a helyedben tényleg kórházba mennék, mert annyi mindent összeettél-ittál... Menj kórházba mondd el azt amit itt leírtál, mindent... legjobb esetben kapsz valamit rá, legrosszabb esetben gyomormosás... :/
7/10 anonim válasza:
AZONNAL hívjál mentőt.
Az angyaltrombita nem vicc. Ha beüt, napokig hallucinálhatsz, tartósan megőrülhetsz vagy meg is halhatsz tőle.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok Jól vagyok! egyenlőre. Azonban szájszárazságot éreztem, de tudtam nyelni és szerintem elszáradtak az alkaloidák belőle, meg mivel omega 3-6 zsírsavakban gazdag étolajt ittam utána lehet, hogy oldta a mérgező alkaloidokat, növényi vegyületeket. Amúgy ha jól számolom akkor akkor ezen a napon a vastagbélen megy át az ami maradt a virágból ami kb. 25-30 óra (a biológiai könyvben benne van hogy mennyi idő kell amig valami teljesen kiürül a szervezetből). Tegnap fáradtságérzetem volt de utána valahogy hirtelen felgyorsultam meg vettem magamnak aktív szenet a gyógyszertárból, rögtön be is vettem kettőt amúgy még korai aluszékonyságom volt. de most jól vagyok, és ha ma is megúszom akkor nem lehet semmi bajom.
2014. aug. 19. 15:27
10/10 A kérdező kommentje:
Jól vagyok, megúsztam, köszi a válaszokat
2014. aug. 21. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!