Hány gramm fehérjét szedjek edzés után?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 67 kg és 180 cm, elkezdtem kondizni és mellette szedek fehérjét is. Vettem egy Nutricia protifar fehérjét (tudom nem a legjobb) 225 gramm. 1 edzés után mennyit fogyasszak? 1 merőkanál 2.5g. Mennyit keverjek ki? Lehetőleg érthetően magyarázzátok el:) köszi2014. júl. 14. 12:53
2/7 A kérdező kommentje:
azaz 14 adag a kanállal?!
2014. júl. 14. 13:08
3/7 Szintiszoli123 válasza:
Igen. Azt lenne még jó tudni, hogy milyen fehérje. Annyi van ráírva, hogy tejfehérje, ami lehet tejsavó, de lehet kazein is.
Ha tejsavó és 2000 Ft-ért vettél 225 grammot, akkor árban ugyanott vagy, mint egy S C I T E C cuccal. Ha tudod venni támogatással féláron (és tejsavó) akkor jó.
Ha kazein, akkor nem jó edzés utánra, de támogatott árral jó lehet éjszakára.
4/7 anonim válasza:
A tejfehérje szerintem jelen esetben azt jelenti, hogy tejsavó fehérje és kazein is található benne. Nem a legjobb edzés utánra, és hamar el is fog fogyni egy ekkora dobozzal. Támogatott áron tényleg nem rossz, de teljes áron már nem igazán éri meg. Egy jó minőségű, ízesített kombinált tejsavót már megkapni 6000 Ft/kg körül, ha jó helyen veszed. Ízesítetlenül még olcsóbban is találni, vagy ha külföldről rendelsz.
5/7 A kérdező kommentje:
tejsavó fehérje.
tudnátok nekem ajánlani jó fehérjéket, aminek nem borsos az ára? max 5 ezer
2014. júl. 14. 17:51
6/7 A kérdező kommentje:
ja és ez azért éri meg nekem, mert ismerőstől veszem 500ft-ért. ő nem tudom honnan szerzi.
2014. júl. 14. 17:54
7/7 Szintiszoli123 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!