Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sípcsont fájdalom. Mitől...

Sípcsont fájdalom. Mitől lehet? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

1-2 hete a bal sípcsontom felváltva két helyen fáj.

Leginkább a térd alatt a külső oldalon, a csont közepén pedig inkább a belső oldalán. Lüktető fájdalmat érzek néha. Van, hogy egy egész estén keresztül, van, hogy szinte egy napig nem, csak néha nyilal bele. Nyugalmi helyzetben is hol fáj, hol nem. Terhelésre nem rosszabb.

Van valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet?

viszonylag mozgásszegény életet élő 19/F

2014. márc. 27. 19:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy szerencsére a fájdalom nem túl erős, néha inkább kellemetlen szúró, égő érzés.
2014. márc. 27. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet ilyen fájdalmaknak. Azt javaslom, menj el orvoshoz vele - nagy valószínűséggel valamilyen banális oka van, de nehogy Te legyél a következő Ewing-szarkómás. [link] :-(
2014. márc. 29. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, remélem tényleg, hogy nem komoly. Várok vele egy kicsit még, annyira még nem érzem súlyosnak azért a dolgot (mai nap még nem nagyon éreztem), de ha rövid időn belül nem múlik el, vagy esetleg rosszabb lenne, akkor mindenképp elmegyek az orvoshoz.

Valaki másnak ötlet esetleg?

2014. márc. 29. 17:06
 4/7 pai107 válasza:

Bár kérdésed már nem mostani - fél éves -, de megtudhatom mi lett a vége?

Kb 3-4 éve kezdődött ez nálam is s teljesen rapszodikus jelenség volt. Volt hogy hetente 1x, 2x jelentkezett - csak bal lábban - s volt hogy 2-3 havonta 1x-1x...

De most kb 2 hete állandósult a szúró érzés a térd és boka között kb. "félúton" a csont első felén... Nem zavar a mindennapi tevékenységben, de tompa szúró érzéssel jelzi, hogy vmi nem ok.

Törpölök hogy mit tegyek...pakolás, kenőcs, borogatás, orvos...

Nálad hogy alakult a dolog?

2014. okt. 15. 23:41
 5/7 anonim válasza:

Nekem is pár hete ilyen tüneteim vannak, nálatok mi lett végül? Elmúlt, vagy kiderült az oka? Nekem gyakran fáj a derekam, valószínűleg gerincsérvem van, én arra tippelek, hogy attól fáj, viszont most éppen nem fáj a derekam, a lábaim viszont egész nap szurkálnak.

40/N.

2015. nov. 10. 21:26
 6/7 anonim válasza:

Mi lett a vége a dolognak?

Nekem is kb. ugyanez a problémám kb. pár hete kezdődhetett és először még nem is foglalkoztam vele gondoltam sokat ültem rajta, de nem javított a pozíció váltás.

Most is fáj, hamarosan megyek vele dokihoz, de jó lenne tudni róla valamit. Én az a fajta ember vagyok akinek ha a feje fáj vizet iszik nem fájdalomcsillapítót

Nem tudom pontosan leírni hogy hol fáj, de térdemnél kezdődött aztán most ott tartok hogy már a bokám környékén is ugyanazt a fájdalmat érzem amit végig a térdemtől a sípcsontomon át a bokámig...

Változó ideig tart, néha sokáig, néha csak pár másodperc és van mikor csak egy apró tompa fájdalmat érzek

Most a fájdalom mellett enyhe zsibbadást is...

Mi lehet a baj? Ötlet vagy tapasztalat valakinek?

Soha nem volt a lábammal semmi baj, a vérnyomásom eléggé magas amire vérnyomáscsökkentőt szedek, de már elég régóta és ez az egész ettől függetlenül jelentkezhetett

Nem az izmaim fájnak szerintem a csontok, vagyis én úgy érzem

2016. jún. 8. 21:38
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Ugyanezek a tünetek jelentek meg nekem is, ha meg szabad kérdeznem, ki milyen eredményt kapott az orvostól?

2023. máj. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!