Lehet, hogy meg találták az aids ellenszerét?
"A St. Louis-i Washingtoni egyetem kutatói úgy vélik, megtalálták a lehetőséget arra, hogy hatékonyan rombolják a HIV vírust a méhek mérgében található toxinnal."
itt megtaláljátok amiket még írnak róla:
nem vagyok tudós, de nekem az a véleményem, hogy ez a nanorészecskés megoldás sem képes teljesen kiirtani a hiv vírust :(
az ellenszer ugyanis csak a vérben keringő vírusokat pusztítsa el , a sejtekbe beépült vírusokat nem.
egyébként bill gates is támogatja az ezzel kapcsolatos kutatásokat, bár nem értem, ő inkább szeretné a föld népességét 1 milliárdra csökkenteni. és a gyógyszer iparnak sem lenne kedvező ha tényleg felfedeznék a hív vírus ellenszerét
Van ellenszere, de csak akkor hat, ha AZONNAL megkapja az alany. Kórházakban használják, ha az orvos véletlenül például megszúrja magát beteg ellátása közben.
De ha a vírus már "berendezkedett" a szervezetben, akkor nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!