Lehetséges hogy még tényleg nem találták meg a rák ellenszerét?
Annyira imádom az ilyen kérdéseket. A emberek az alapvető biológiával sincsenek tisztában, de biztos a sok g.ci orvos meg a gyógyszergyárak haszna miatt halnak meg az emberek rákban.
Véletlen sem azért, mert kismillió féle ráktípus van.
És mindegyik TELJESEN más. Nincs olyan, hogy "a rák ellenszere".
Egyébként van egy csomó típus, amit már eredményesen tudnak kezelni.
Nem kell felvilágosítanod, mer képzeld el, tanultam, sőt mit több, le is szigorlatoztam abból, hogy mi is az a rák.
És igen, van 8 alaptulajdonság, ami minden rákos sejtet jellemez, többek között a végtelen osztódási képesség.
Csak tudod k.vára nem mindegy, hogy mégis mitől is van.
Ugyanis mindegyikre más gének aktiválódása/inaktiválódása jellemző.
És mondjuk krónikus myeloid leukémiánál egy kromoszóma transzlokáció következtében olyan kóros fehérje fejeződik ki, ami fokozza a sejtosztódást és csökkenti az apoptósist, addig másnál mondjuk épp egy teljesen más növekedési faktor receptor aktiválódik.
És míg mondjuk a CML-t emiatt lehet olyan gyógyszerrel kezelni, ami a fehérjét gátolja, addig mondjuk egy vastagbél adenoarcinómára hiába adod a gyógyszert, egy nagy szart fog érni!!!!
Kedves Sgt. Márk
Letiltottalak, úgyhogy ne erőlködj. Engem igazol, amit teszel, hogy alacsony intelligenciával rendelkező példány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!