3 év alatt nagyon sokat fogytam/16 kg-t/, szervi problémát nem találtak, mindig azt mondják idegi alapon van. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam ilyen soványan 48 kg.164 cm.Minden ruhámból kifogytam.2012. ápr. 26. 22:47
1/4 anonim válasza:
Igen, de még mennyire, hogy lehetséges. Megpróbálhatsz étvágyfokozókat(pölö Svédcsepp, Peritol, stb.), de elsősorban azon gondolkozz el, hogy mi emészt belül és azt kell helyrerakni.
2/4 anonim válasza:
Ó, simán én fél év alatt 10-et, most 47 vagyok (168-hoz), és állandóan feszült, hiába eszek, semmi.
Viszonyításképp: egy hétre elmentünk nyaralni, híztam 2 kilót, hazajöttünk, le is fogytam 4-5 nap alatt. Szal csak enyhén gáz itthon (túl)élni.
3/4 anonim válasza:
Én akár néhány hónap alatt képes vagyok 10 kilót lefogyni, ha rossz passzban vagyok. Nem mondom, hogy normális, de nem kell mindjárt valamilyen szervi bajra vagy végzetes betegségre gondolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,több dolog is van ami belül emészt,de sajnos azokon nem tudok változtatni.Környezet,anyagi gondok.:(
2012. ápr. 27. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!