Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 3 év alatt nagyon sokat...

3 év alatt nagyon sokat fogytam/16 kg-t/, szervi problémát nem találtak, mindig azt mondják idegi alapon van. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam ilyen soványan 48 kg.164 cm.Minden ruhámból kifogytam.

2012. ápr. 26. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, de még mennyire, hogy lehetséges. Megpróbálhatsz étvágyfokozókat(pölö Svédcsepp, Peritol, stb.), de elsősorban azon gondolkozz el, hogy mi emészt belül és azt kell helyrerakni.
2012. ápr. 26. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Ó, simán én fél év alatt 10-et, most 47 vagyok (168-hoz), és állandóan feszült, hiába eszek, semmi.

Viszonyításképp: egy hétre elmentünk nyaralni, híztam 2 kilót, hazajöttünk, le is fogytam 4-5 nap alatt. Szal csak enyhén gáz itthon (túl)élni.

2012. ápr. 27. 06:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én akár néhány hónap alatt képes vagyok 10 kilót lefogyni, ha rossz passzban vagyok. Nem mondom, hogy normális, de nem kell mindjárt valamilyen szervi bajra vagy végzetes betegségre gondolni.
2012. ápr. 27. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,több dolog is van ami belül emészt,de sajnos azokon nem tudok változtatni.Környezet,anyagi gondok.:(
2012. ápr. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!