Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, hogy nem múlik el...

Van olyan, hogy nem múlik el a hasmenés? Már egy hete tart.

Figyelt kérdés
Pótolom a folyadékot, sót. Semmilyen hasfogó nem használ, és már elegem van. Orvosnál voltam, nem igazán használnak a tanácsai.

2014. febr. 13. 22:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt hasmenéses betegségem, nekem ilyen hullámzószerűen, tehát 3 napig hasmenésem volt, aztán 1 hétig jól voltam majd megint visszajött 3 napra és most 11 napja kb teljesen jól vagyok. én is voltam dokinál és nekem is ezeket mondta, hogy széntabletta, tea, könnyebb ételek... ha azt vesszük nekem is sokáig tartott, de nekem nem volt folyton hasmenésem, csak pár napig és a széntabletta is segített. egyébként most is minimálisan érzem még, meg a székletem még kisebb meg puhább, de ez elvileg azért van mert több víz szívódik fel a belemben. bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak leírtam, hogy velem mi volt. én azt ajánlom amúgy, hogy elmehetsz laborvizsgálatra, mert veszítenivalód nincs, ha baj van akkor azonnal elkezdhetik a kezelést, ha meg 'csak' vírusos betegség akkor meg tudod mi a helyzet, elkaptad azt amit most sokan. Igyál sok folyadékot, Jobbulást!
2014. febr. 14. 17:27
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Epekő nem mindig jár fájdalommal. Pl én nem fosok, de a gyomrom fáj és vérben a bilirubinom alacsony a trigliceridem, mégse fosok. Epeholyagmutet után szokott hasmenés jelentkezni. Epekonel homokszinu a széklet mert nem festi be az epe.
2014. febr. 14. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Bilirubinom magas*
2014. febr. 14. 17:35
 24/24 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig tart és semmilyen gyógyszer nem segít. elmegyek laborvizsgálatra, mert ez már aggasztó kezd lenni, csak ugye hétvége... ki tudja mikor lesz eredmény. :(
2014. febr. 14. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!