Mit tegyek, hogy mihamarabb meggyógyuljak? Enyhe vírusos fertőzés, ugye?
Tegnap kezdődött, az alábbi tünetek vannak jelen: 1)olykor-olykor általános rossz közérzet, de nem vészes. 2) hasmenés, tegnap 2-szer volt ma még csak 1-szer. picit feketébb volt ma a WC papíron. 3) nagyon ritkán gyomorfájás, hasmenés előtt, amikor már WC-re kell mennem, de tényleg csak ritkán. 4) lüktető fejfájás volt tegnap, de mára már az teljesen elmúlt
- lázam nincs, hőemelkedésem sincs. jellemzően 36,5 körül a testhőm, mint mindig.
- tegnap óta javultam , főleg a hasmenés maradt meg
- átlagnál talán valamivel nagyobb hólyag van a számban, de nem fáj igazán
Panadolt és Széntablettát vettem be, a hólyagra Septofort jó?
Holnapra jó lenne meggyógyulnom, fontos lenne!
Köszi előre is a válaszokat.
Vírusos fertőzésnek tűnik, de éppen lehet gyomorrontás is.
Amivel segíteni tudsz, hogy diétázol. Főtt krumpli, párolt rizs, háztartási keksz, ropi, ezeket fogyaszd. Ha szereted a tejet, kakaót, akkor most ne igyál, mert az fokozza a hasmenést.
És igyál sok folyadékot, szénsavmentes ásványvizet vagy teát.
A szádban pedig lehet éppen egy afta vagy valamilyen vírusos fertőzés okozta hólyag, hogy a Septofort jó-e rá, azt nem tudom, nálunk ilyen esetre Tantum Verde spray van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!