Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, hogy nem múlik el...

Van olyan, hogy nem múlik el a hasmenés? Már egy hete tart.

Figyelt kérdés
Pótolom a folyadékot, sót. Semmilyen hasfogó nem használ, és már elegem van. Orvosnál voltam, nem igazán használnak a tanácsai.

2014. febr. 13. 22:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Vírus - de, elhúzódhat :S

Kefir - általában minden tejtermék rossz ötlet.

Epekő - tényleg van ilyen, és a magyar táplálkozás, életmód mellett nem is ritka. ha pedig epekő van akkor nem ürül megfelelően az epehólyag, akkor nincs megfelelő zsír emésztés és ez bizony hasmenéssel is jár. Hát, ultrahang ultragyors megoldás, bár legutóbbi emlékeim szerint elég hosszú várakozási idő volt egy ilyen vizsgálatra..

2014. febr. 13. 22:29
 12/24 A kérdező kommentje:
szerintem is elhúzódhat a vírusos ennyi ideig. bár lassan javulnom kéne. kitenyésztés mennyi idő lenne vajon, nem tudjátok?
2014. febr. 13. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
De általában elég heves fájdalom a gyomorszájnál ami kisugárzik a hátra.. borzalmas.. amugy nő vagy mert ha igen kb.egy nagyon-nagyon erős menstruàciós görcshöz tudnám hasonlítani a gyomorszájnál.
2014. febr. 13. 22:32
 14/24 A kérdező kommentje:
akkor kicsit megnyugodtam, mert ez semmiképp nem olyan. még valami malabsorpciora gondolok esetleg, bár totál hirtelen jött és semmi olyat nem fogyasztottam.
2014. febr. 13. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

Egyelőre tudd be fertőzésnek, d-vitaminozz és legfeljebb fogadj el egy ultrahangos beutalót, ezzel nem veszíthetsz semmit.

+ gyömbér tea, aktív szén.. nem tudok mást tanácsolni mint amikkel én is próbálkozom.

2014. febr. 13. 22:34
 16/24 A kérdező kommentje:

lehet h ultrahangra elnézek..

nagyon köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat! :)

2014. febr. 13. 22:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden jót kívánok :) esetleg egyél banánt vagy sós főttkrumplit..
2014. febr. 13. 22:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, és a normaflore segített. Az ibs nagyon sok féle módon jelentkezhet, nem kell,h több tünetet produkálj. Az is lehet,h volt egy gyors lefolyású fertőzésed, ami eléggé károsította a bélflórát. Ha valóban ez a gond, napi 3 ampulla már pár nap alatt használ.
2014. febr. 13. 22:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor vannak olcsóbb/jóval több törzset tartalmazó probiotikumok, pl. ProGastro.

Normaflore az, amit még a háziorvos sem ajánl (ez is ma történt) de persze a profi belgyógyász sem, viszont a probiotikum ötlete tényleg jó! :)

2014. febr. 13. 22:49
 20/24 A kérdező kommentje:

normaflore nem hat nekem, de azért iszom, mégis csak pótolja a bacikat.

nagyon köszönöm a drukkolást, tanácsokat, rendesek vagytok!! remélem mihamarabb rendbe jövök, bár már tervben van egy laborvizsgálat.

2014. febr. 14. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!